Okan Yalabık Sevgilisi Ezgi Ayvalı Kimdir?

Okan Yalabık Sevgilisi Ezgi Ayvalı Kimdir?
Ünlü oyuncu Okan Yalabalık, oyunculuğu dışında özel hayatı ile gündeme gelmezken, herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çktı. Okan Yalabık’ın sevgilisi Ezgi Ayvalı kimdir?

Son olarak Kanal D ekranlarında 2019-2021 arasında yayınlanan ‘Hekimoğlu’ dizisinde hayat verdiği ‘Doktor Orhan’ karakteriyle ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Okan Yalabık, uzun süredir özel hayatı ile gündeme gelmiyordu. Yalabık’ın herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. 42 yaşındaki Okan Yalabık, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı, kendisinden 11 yaş küçük olan meslektaşı Ezgi Ayvalı ile ilk kez görüntülendi. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Ezgi Ayvalı, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Ezgi Ayvalı hakkında merak edilenler…

Okan Yalabık İle Ezgi Ayvalı İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Dört yıldır birlikte olan Okan Yalabalık ile Ezgi Ayvalı çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift ilk kez Etiler Armutlu’da bir restoranda görüntülendi. Mekanda baş başa yemek yiyen oyuncular, gazetecileri görünce şaşırdı. Çift, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.

Gazetecilerin ‘’İlişkiniz nasıl gidiyor?’’ sorusuna;
Okan Yalabık: ‘’Çok güzel, her şey yolunda’’
Ezgi Ayvalı ise ‘’Mutluyuz’’ yanıtını verdi.

Tiyatro oyunuyla sahnelere döneceğini belirten Okan Yalabık, ‘’Şubat ayının sonunda başlayacak, koronavirüs yüzünden ara vermiştik’’ şeklinde konuştu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, ‘’Geçtiğimiz yaz bir film yaptım. Dijital bir platform için bir iş çektik, bu sene yayınlanacak’’ ifadelerini kullandı.

Oyunculuğun yanı sıra yazar olan Ayvalı ve sevgilisi Yalabık, basın mensuplarına yaptıkları kısa açıklamanın ardından mütevazı araçlarına binerek, Etiler’den ayrıldı.

İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdüren Yalabık ve Ayvalı’nın pandemi sonrası evlenebileceği konuşuluyor.

Okan Yalabık’ın Balıkesir’de yaşayan ailesinin de sık sık ziyaretine giden Ezgi Ayvalı, sevgilisiyle yüzlerinin yarısının göründüğü bir pozunu paylaştı. Gönderiyi ilk beğenen kişi de Okan Yalabık oldu.

Ezgi Ayvalı sevgilisi Okan Yalabık’ın bu fotoğrafını  ‘sevmek ne uzun kelime’ notuyla paylaştı.

Ezgi Ayvalı Kimdir? Ezgi Ayvalı Kaç Yaşında? Nereli?

Ezgi Ayvalı 1990 doğumludur.

Oyunculuğun yanında prodüktörlük, yazarlık ve kostüm tasarımıyla da ilgilenmektedir. Ezgi Ayvalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Araştırma Laboratuarı’nda eğitim aldı.

Ezgi Ayvalı, ‘Kırk Kabuklu Çekirdek’ adlı ilk kitabını piyasaya çıkardı.

Gökten Gelen Adam, Kayıp El, Josehp K. ve Çok Satanlar tiyatro oyunlarında asistan, prodüktör ve kostüm tasarım uzmanı olarak görev alan Ezgi Ayvalı, dergide yazarlık da yapıyor.






 

22-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar