Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor itirafı

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor itirafı
Ünlüler ile Gönüllülerden oluşan Survivor yine çok konuşulacak yemek çalma olayı ile gündemde. Olayın gerçek faillerinden aylar sonra itiraf geldi.

Sezona damga vuran Survivor 2021 yarışmasının yankıları devam ediyor. Finale sayılı günler kalan ve heyecanla takip edilen Survivor yarışmasında ilginç bir olay yaşandı. Yarışmaya katılan ve ellerinden geldiği kadar mücadele eden Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor itirafı geldi. TV8 ekranlarında 10 yıldır yayınlanan Survivor’a sakatlıktan dolayı veda eden iki isim Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’ın ettikleri itirafı herkes merak ediyor. Şimdi detaylar

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor itirafı

Yarımaya veda eden iki ünlü isim aylar sonra bir araya gelerek eski günleri yad etti. Bazı itiraflarda bulunan ünlü isimler herkesi şok etti. İşte o itiraflar.

'Yemeği biz çaldık Batuhan yakalandı'

Survivor 2021'de ilk defa yemek çalma olayı vuku buldu. Olayın faili olarak gözüken Batuhan Karacakaya yemek çalarken yakalanmış ve uzun süre gündemden düşmemişti. Yarışmayı organize eden Acun Ilıcalı ilk defa yaşanan yemek çalma olayına sinirlenmiş, derhal konseyi toplayarak Batuhan Karacakaya için ceza uygulamıştı. Hızını alamayan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın kazandığı yemek ödüllerini iptal etmişti. Oysaki gerçek çok başkaydı. Kısa süre sonra sakatlanarak Survivor 2021'den elenen yarışmacılar Cemal Hünal ve Çağrı Atakan yemek çalma hadisesini itiraf ettiler. İkili, kameralar karşısına geçerek sosyal medyadan video paylaşarak gerçeği itiraf ettiler.

Batuhan boş yere ceza yemiş

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'ın birlikte çektiği videoda Cemal Hüna olayın nasıl vuku bulduğunu şöyle itiraf etti. "En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı". Cemal Hünal'ın bu sözleri üzerine Çağrı Atakan da "Abi biz çalmadık yemek şöyle şeyler söyleme" dedi.

Sakatlık yüzünden veda ettiler

Büyük umutlarla Survivor’a katılan ancak belindeki sakatlık yüzünden adaya veda etmek zorunda kalan Cemak Hünal, hayranlarını hüzne boğmuştu. Onun arkasından adadaki agresifliği ile dikkat çeken Çağrı Atakan da yarışmaya veda etti. Birleşme partisi sonrası sakatlığının kendisini kötü etkileyeceğini söyleyen Çağrı Atakan adaya veda etmişti. Şimdi bu itiraftan sonra gözler haksız yere cezalandırılan Batuhan Karacakaya’ya çevrildi. Canlitv platformu olarak olayla ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar