Hekimoğlu’nda Sürpriz Konuk Oyuncu

Hekimoğlu’nda Sürpriz Konuk Oyuncu
Kalan D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının sevilen dizisi Hekimoğlu’na usta oyuncu Murat Kılıç Konuk oluyor. Hekimoğlu 11 Mayıs Salı akşamı Kanal D’de

Kanal D ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve bu sezon sonu itibariyle final yapması beklenen sevilen dizi Hekimoğlu seyircinin severek ve heyecanla takip ettiği dizilerden biri. Dizi geçen sezon sonlarına doğru başladı ve 48 bölüm boyunca ekrana geldi. 11 Mayıs Salı akşamı 49. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Hekimoğlu her ne kadar çok sevilse de ne yazık ki reytingler konusunda bu kadar şanslı olamadı. Yabancı bir diziden uyarlanan ve başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan Saban gibi usta oyuncuları barındıran dizi sezon sonu itibariyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İnternet yayın platformlarıyla olan görüşmelerden de beklenilen sonuç alınamayınca dizinin bitmesi kesinleşti. Son iki haftada üç ana karakterinin diziyle vedalaştığı dizide Salı akşamı yayınlanacak bölümde usta oyuncu Murat Kılıç konuk oyuncu olacak.

Murat Kılıç Hekimoğlu’nda

Kanal D ekranlarında Salı akşamlarının fenomen dizisi Hekimoğlu’nda son iki haftadır üç ana karakter diziyle vedalaşarak ayrıldı. Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın ayrılmasıyla dizide Timuçin Esen tek kaldı. Ateş Hekimoğlu’nun tanı departmanı üç doktor gidince sadece Hekimoğlu’na kaldı ve Doktor İpek’in baskılarıyla Hekimoğlu yeni bir kadro kurmak için mecburen harekete geçti. Ancak geçen hafta son sahnede pek çok adayın toplandığı ancak Ateş Hekimoğlu’nun pek fazla yeni bir kadro kurmaya yanaşmadığı gözlenirken adaylardan birinin de usta oyuncu Murat Kılıç olduğu görüldü. Tam olarak dizide hangi rolde yer alacağı henüz belli olmayan Murat Kılıç’ın Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde yer alacak doktor olup olmadığı merak edilmeye başlandı.

Murat Kılıç Kimdir?

Salı akşamı ekrana gelecek Hekimoğlu dizisinin 49. bölümünde yer alacak olan oyuncu Murat Kılıç 7 Eylül 1971 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olmuş ancak oyunculuğa yönelmiştir. Akademi İstanbul Oyunculuk Bölümünü bitiren oyuncu şu ana kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Hadi Uç Bakalım

·         Karım ve Annem

·         İki Aile

·         Baba Ocağı

·         Merhamet

·         Galip Derviş

·         Yalancı Dünya

10-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar