Cemal Hünal’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Cemal Hünal’ın Yeni Projesi Belli Oldu!
Başarılı oyuncu Cemal Hünal son olarak Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde yer almıştı, dizinin ardından yeni projesi merak ediliyordu. Cemal Hünal’ın yeni projesi belli oldu

Cemal Hünal, 2008 yılında Melis Birkan ile başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı ‘Issız Adam’ melodram filmi ile ünlendi. Cemal Hünal, 2007 yılından bu yana birçok tiyatro, dizi ve filmde rol aldı. Başarlı oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Ares karakteri ile çok sevilmişti. 2021 yılında Survivor’a katılan oyuncu yarışmanın ardından Sadakatsiz dizisinde Sinan Taşkıran karakteri ile ekranlara gelmişti. Daha sonra Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Behram karakterine hayat vermişti. Yine geçtiğimiz yıl Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. 2020 yılında Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı sinema filminde Miloseviç karakterini canlandırdı. Şimdi yeni projesi merak edilen Cemal Hünal’ın sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Cemal Hünal’ın yeni projesi ne? İşte detaylar…



Cemal Hünal’ın Yeni Projesi ‘Zevcat’ Filmi

45 yaşındaki başarılı oyuncu Cemal hünal, yapımını Altayaz Production ve Kum Film’in imzasını taşıdığı, yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek’in üstlendiği, ödüllü yönetmen Meryem Beyza Er’in yöneteceği Zevcat filminde oynayacak.

 

Zevcat Filminin Konusu Ne?

Zevcat filmi konusu ile de bir ilki beyazperdeye taşıyacak. Bir adamın evli olmasına rağmen imam nikahı kıydığı kadını eşiyle aynı eve getirip yaşamalarını konu ediniyor.

20’li yaşlarda olan Bahar güzel bir kızdır. Bahar bir gün Kemal adında bir adama aşık olur ancak onun evli olması, çocuğunun olması Bahar’ın aşkına engel olmaz. Bahar Kemal ile imam nikahıyla evlenir ve Kemal’in, karısının ve kızının bulunduğu evde birlikte yaşamaya başlar. Geldiği evde Bahar Kuma olduğu için sevilmez ancak aynı evi ve kocayı paylaşan bu iki kadının hikayesi beklenmedik şekilde birbirine umut olma hikayesine dönüşecektir.

 

Zevcat Filminin Oyuncuları ve Karakterleri

Zevcat filminin oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek yer alıyor. 

Zevcat filminde Cemal Hünal (Kemal’e), Hande Subaşı (Karısına), Yağmur Ün (İmam nikahlı Bahar’a) ve Ebrar Alya Demirbilek (Hasta bir kıza) hayat verecek.

Oyuncuları ve farklı konusu ile merakları üzerine çeken film Amerika’da görkemli bir gala için hazırlıklara başladı.

 

Zevcat Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Zevcat filminin çekimleri Temmuz ayında başlayacak, ilginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile önümüzdeki sezon Ekim 2022 de Türkiye sinema salonlarında vizyona girecek.

Zevcat filmi, Kasım ayında ise Amerika’da vizyona girecek ve sinema severlerin beğenisine sunulacak.

 

31-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar