Tansel Öngel ‘Hayallerim, Babam ve Ben’ Dizisinden Ayrıldı

Tansel Öngel ‘Hayallerim, Babam ve Ben’ Dizisinden Ayrıldı
Kanal D’de yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Hayallerim Babam ve Ben adlı dizi henüz sete çıkmadan ayrılık haberiyle gündem oldu.

Eylül yayın dönemi için Focus Film tarafından Kanal D için hazırlanacak olan ve çalışmaları şu sıralar devan eden Hayallerim, Babam ve Ben dizisinde bir son dakika ayrılığı yaşandı. Henüz sete çıkmayan ve halen hazırlık sürecinde olan dizi için yapım şirketi Focus Film iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturacağı dizide özellikle Cevdet Mercan olduğu için diziye dahil olan başarılı oyuncu Tansel Öngel yine yönetmen Cevdet Mercan’ın diziden ayrılmasıyla birlikte dizide oynamama kararı aldı ve çekimler başlamadan kadrodan ayrıldı. Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi Kanal D’nin yeni yayın dönemindeki iddialı ve büyük beklenti içinde olduğu yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Dizide halen devam eden cast çalışmalarında kadroya veda eden Tansel Öngel’in yerine kimin geleceği ise merak edilmeye başlandı.

Tansel Öngel Ayrıldı

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve final yapan Masumlar Apartmanı’nda rol alan başarılı oyuncu Tansel Öngel geçtiğimiz haftalarda yeni sezonda rol alacağı diziyle anlaşmaya varmıştı. Hayallerim Babam ve Ben adlı dizide rol almak üzere anlaşan Tansel Öngel sete çıkmak için hazırlanan diziyle yollarını ayırdı. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturacağı diziyle yönetmen için anlaşan Tansel Öngel yine yönetmen Cevdet Mercan’ın diziden ayrılmasıyla kadrodan ayrılma kararı aldı. Oyuncunun diziden ayrılma kararı aldığını magazin yazarı Birsen Altuntaş duyurdu. Ağustos ayı sonunda ekrana gelecek olan dizide Ozan Dolunay, Berrak Tüzünataç, Hazar Mota gibi isimler yer alıyor. Dizinin cast çalışması halen devam ediyor.

Tansel Öngel Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Tansel Öngel 24 Eylül 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Ünlü isim, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tiyatro üzerine tamamlamıştır. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro ve setlerde rol almaya başlayan Tansel Öngel bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Muhteşem Yüzyıl, Benim İçin Üzülme, Yaz’ın Öyküsü, Masumlar Apartmanı ve Maske Kimsin Sen adlı yapımlarda görevler üstlenmiştir.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar