Cemre Baysel'den yeni proje

Cemre Baysel'den yeni proje
Son dönemin genç ve güzel oyuncusu Cemre Baysel yeniden ekranlara dönüyor. Oyuncu yeni dizisi için OGM Pictures ile el sıkıştı.

Son dönemin genç oyuncuları arasın adını üst sıralara yazdıran isimlerden biri olan ve yer aldığı projelerdeki performansıyla yapımcıların sık sık projelerinde görmek için kapısını çaldığı isimlerden Cemre Baysel’in yeni sezonda hangi projede yer alacağı merakla bekleniyordu. Son olarak internet yayın platformu için hazırlanan Bozkır dizisinde kamera karşısına geçen ve bugüne kadar üst yapım birçok projede yer alan Cemre Baysel yeni sezon için yapımcı şirket OGM Pictures ile el sıkıştı. Henüz yer alacağı proje netlik kazanmayan oyuncunun yapım şirketinin hazırlayacağı bir projede başrol oynayacağı öğrenildi. Star Tv ile içerik anlaşması imzalayan ve özellikle Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinin ekrana taşınmasında ön planda yer alan ve bu dizişlerin reytinglerinin yüksek olmasıyla oldukça popüler olan şirketin yeni sezonda hazırlayacağı projelerin senaryo çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

Cemre Baysel & OGM Pictures

Bugüne kadar hazırladığı projelerle dikkatleri çeken OGM Pictures yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Star Tv ile özel içerik anlaşması imzalayan ve sadece bu kanal için proje üreten şirket daha çok Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinin dizi olarak uyarlanmasıyla öne çıktı. Yeni sezonda da yine yeni yapımları seyirciyle buluşturacak olan şirket daha önce de bazı oyuncularla anlaşmalar imzalamıştı. Güzel ve başarılı oyuncu Cemre Baysel’in de OGM Pictures’in hazırlayacağı dizilerden birinde başrol oynayacağı ve bu dizinin büyük ihtimalle Star Tv ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi.

Yeni Dizler geliyor

OGM Pictures ve Gülseren Budayıcıoğlu iş birliği yeni sezonda da devam edecek gibi görünüyor. Bugüne kadar pek çok eseri dizi olarak televizyona uyarlanan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu şu günlerde yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizilerin hikaye ve senaryo çalışmalarıyla yoğun şekilde ilgileniyor. Yine iddialı bir yapımı ekrana taşıyacak olan OGM Pictures hali hazırda, Çöp Adam, Yalı çapkını ve Ömer gibi dizileri seyirciyle buluşturuyor. Yeni sezonda da yine iddialı bir yapımı ekrana getirecek yapım şirketinin bu yapımda ünlü ve güzel oyuncu Cemre Baysel’le çalışacağı ve bu oyuncunun başrol oynayacağı öğrenildi. İçeriği henüz belli olmayan projenin hikayesinin çok yakında ortaya çıkması ve cast çalışmalarının başlaması bekleniyor.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar