Kan Çiçekleri dizininde sürpriz değişiklik

Kan Çiçekleri dizininde sürpriz değişiklik
Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Kan Çiçekleri sezon arası verdi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise değişiklik yaşandı.

Günlük diziler konusunda rakiplerine kıyasla bir adım önde olan ve yayın akışını tamamen günlük diziler ve Hint yapımları üzerine bina eden Kanal 7 seyircinin heyecanla takip ettiği günlük dizileri ekrana getirmeye devam ediyor. Prime Time ve of prime time kuşaklarında birçok günlük diziyi ekrana getiren kanalın en iddialı yapımlarından biri de Kan çiçekleri. Hafta içi her gün ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği Kan Çiçekleri dizisi bugün 144. Bölümüyle sezon arası vererek tatile çıktı. Yeni yayın dönemi onayını da alan dizinin seyircileri dizinin sezon finali bölümünü heyecanla takip etti. Başrolünde Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ilk bölümden itibaren Canan çelik yer alıyordu. Dizinin sezon finali bölümüyle birlikte yönetmen Canan Çelik’iin dizi ile yollarını ayırdığı ve yerine Ömer Baykul’un getirildiği öğrenildi.

Kan Çiçekleri’nde Yönetmen değişti

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan günlük dizi Kan Çiçekleri 144. Bölümüyle sezon finali yaptı ve tatile çıktı. RainS Pictures ve Unik Film tarafından ortaklaşa hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda ilk bölümden itibaren Canan Çelik yer alıyordu. Reytingleri iyi olan ve kanalın memnun olduğu dizilerinden biri olan Kan Çiçekleri sezon arasına girerken yönetmen değişikliği ile girdi. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan canan çelik diziye veda ederken yerine yönetmen olarak Ömer Baykul getirildi. Dizinin yeni sezon çekimlerinin ağustos ayında yönetmen Ömer Baykul ile başlayacağı öğrenildi.

Kan Çiçekleri Oyuncuları kimler?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizilerden biri olan kan Çiçekleri sezon finali yaptı. Eylül yayın döneminde yeni bölümleriyle ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda birçok yetenekli isim bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Yağmur Yüksel, Barış Baktaş, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan ve Buse Bedir yer alıyor.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar