‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ Komedi Filminin Başrolleri Belli Oldu! Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ Komedi Filminin Başrolleri Belli Oldu! Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Gonca Vuslateri’nin senaryosunu yazdığı filmin kadrosu şampiyonlar ligi gibi… ‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ filminin başrolleri kim? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

En son 2022 yılında çekilen Allah Yazdıysa Bozsun filmi ile setlerde yer alan ardından da bir süredir setlerden uzak olan yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri kendisi için çok özel bir projeyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu çok yakında, senaryosunu kendi yazdığı ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı Cenazemize Hoşgeldiniz adlı kara komedi türündeki sinema filmi  için sete çıkacak. Geçtiğimiz aylarda Gonca Vuslateri’nin yazdığı senaryonun filme aktarılacağı gündeme gelmişti. Yapımını Medyapım’ın üstlndiği, usta yapımcı Fatih Aksoy’un desteğiyle Gonca Vuslateri ile yazdığı senaryoyu Doğacan Perkün Güneş’le beraber kaleme aldı ve yönetmen koltuğunda Ömer Sinir’in yöneteceği film 10 Ağustos Çarşamba günü sete çıkacak. Filmin ‘Cümbüş Cenaze’ olan ilk ismi de değişerek ve bomba bir oyuncu kadrosu ile filmin yeni adı ‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ oldu. Cenazemize Hoşgeldiniz filminin başrolleri belli oldu. Başrollerinde kimler rol alıyor? Cenazemize Hoşgeldiniz filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Cenazemize Hoşgeldiniz filminin vizyon tarihi? İşte filmle ilgili merak edilenler…

‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ Komedi Filminin Başrolleri Sinem Ünsal ve Kubilay Aka Oldu

Senaristliğinde ve oyuncu kadrosunda yer alan Gonca Vuslateri’nin imzasını taşıdığı Cenazemize Hoşgeldiniz filminin başrollerini Sinem Ünsal ile Kubilay Aka paylaşıyor. Sinem Ünsal Cenazemize Hoşgeldiniz filminde İrem’e hayat verirken, Kubilay Aka, ‘Ozan’ karakterini canlandıracak.

Sinem Ünsal daha önce, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk, Kızım, Mucize Doktor, Elbet Bir Gün ve son olarak Fox TV ekranlarında yer alan yazlık dizi Gizli Saklı’da rol almıştı.

Kubilay Aka ise, Vatanım Sensin dizisi ile tanınmış, daha sonra Çukur, Arif ve 216, Aşk Bu mu?, Cam Tavanlar, Oğlum, Bunu Bir Düşünün, Aşk 101, son olarak Annesinin Kuzusu ve Sadece Arkadaşız yapımlarında rol almıştı.  

 

‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ Komedi Filminin Konusu Ne?

Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen Cenzaemize Hoşgeldiniz filminde Ozan ve İrem adlı iki sevgilinin nişanlanma süresiyle başlayan daha sonra işe ailelerin dahil olmasıyla konusu daha eğlenceli bir hal alıyor.

 

‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Medyapım imzalı Cenazemize Hoşgeldin filminin adeta yıldızlar geçidi olan oyuncu kadrosuyla da büyük ses getirecek filmin başrollerini Sinem Ünsal ve Kubilay Aka paylaşırken, filmde ayrıca Büşra Pekin, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Müge Boz, Şükran Ovalı, Yiğit Özşener, Reha Özcan ve Beren Gözyıldız gibi önemli isimler de rol alacak.

Cenazemize Hoşgeldin Filminin Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Sinem Ünsal ve Kubilay Aka’nın başrolünde yer aldığı Cenazemize Hoşgeldiniz filminin çekimleri başladı. Filmin 2023 yılının ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.











10-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar