Cennet Mahallesi'nin adı değişti Aşk-ı Roman oldu!

Cennet Mahallesi'nin adı değişti Aşk-ı Roman oldu!
Eski zamanların kahkaha tufanı komedi dizisi Cennet Mahallesi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni versiyonu ile yayınlanacak olan dizinin adı değişti. Yeni bölümleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan dizinin adı Aşk-ı Roman oldu.

Ekranları kasıp kavuran komedi dizisi Cennet Mahallesi yeniden çekilecek. Yeni sezonda yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan dizinin adının Aşk-ı Roman olarak değiştiği açıklandı. Sultan ve Ferhat'ın evlenme mücadelesini anlatan dizinin yeni sezonunda Çağla Şikel ve Alişan'ın olup olmayacağı merak edilirken, ikili kendilerine böyle bir teklifin gelmediğini söyledi. Dizinin kesinleşen isimleri bomba etkisi yaratacak.

CENNET MAHALLESİ, AŞK-I ROMAN OLDU

Yeni versiyonla ekranlara gelecek olan Aşk-ı Roman dizisinin en bomba isimleri ise Evleneceksen Gel adlı izdivaç programının en sevilen isimleri Solmaz ve Kaan Güvenilir oldu. Global Medya'nın yapımcılığını yapacağı dizi Aşk-ı Roman'ın TV8 ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. Günlük olarak yayınlanacak olan diziyi başladığı zamandan itibaren canlı olarak izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini tıklayıp, en kaliteli yayına ulaşabilirsiniz.

 

14-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar