Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanı yayınlandı.
Şevkat Yerimdar 8. bölümü 14 Temmuz Cuma akşamı yayınlandı. Bu hafta yayınlanan son bölümde Sanem ve Gizem Şevkat için bir plan yapar. Bakalım Sanem ve Gizem’in planları tutacak mı? Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 8. bölümde neler oldu?
Fox TV'de Cuma akşamları yayınlanan, mahalle delikanlısı Şevkat ile komşusu Esin’in eğlenceli hikayesini konu alan Şevkat Yerimdar 8. son bölümü sevenleriyle buluştu.Sevilen dizi Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümlerini Canlı Tv'den takip edebilirsininz.
Son bölümde Şevkat'in Esin'e aşık olduğunu iddia eden Sanem ve Gizem, Şevkat için bir plan yapar.İkili Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdir. Şevkat’in Esin’e olan duygularıyla ilgili ipuçları toplamaya başlarlar.Esin de arkadaşlarının ısrarlarıyla, artık Şevkat'in kendisine aşık olduğuna inanmaya başlar ve bundan emin olmak ister.  
Şevkat,  Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basar ve Korkut ile karşılaşır. Fakat Korkut’un Bora’nın babası olduğundan haberi yoktur. Daha önce hiç böyle bir baskın görmeyen Korkut, çok şaşırır ve Bora’ya bu işi çözmesini söyler. Bora da Şevkat’i alt edebilmek için bir plan yapar.
Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan son bölümde Şevkat'a gelen tehdit notları herkesi endişelendirdi. Polise gitmek için birkaç gün bekleyecek olan Şevkat ve Esin’in başına bakalım yeni bölümde neler gelecek. Hırsızlıkla suçlanan Şevkat, bakalım nasıl temize çıkacak.Görünene o ki Şevkat'ın başı yine beladan kurtulmayacak. Tezene'yi istemeye gelecek yeni damat adayı kim? İsmail buna nasıl karşılık verecek? Merak edilen bütün bu soruların cevabı 9. bölümde olacak.  

15-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler