Cennetin Çocukları Dizisi Kadrosuyla Göz Kamaştırıyor

Cennetin Çocukları Dizisi Kadrosuyla Göz Kamaştırıyor
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Cennetin Çocukları'nın cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu şimdiden göz dolduruyor.

Yeni yayın dönemi için hazırlıkları süren ve merak edilen yapımlardan biri olarak dikkatleri çeken Cennetin Çocukları dizisi ile gelişmeler hız kazanmaya başladı. TRT 1 için Gold Film tarafından hazırlanan ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizi özellikle kadrosuna kattığı oyuncularla adından söz ettirmeye başladı. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Cennetin Çocukları’nın çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacağı ve ekim ayı sonuna doğru da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Yazar Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı adlı romanından televizyona uyarlanan Cennetin Çocukları’nı Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturacağı belirtiliyor.

Göz kamaştıran Oyuncu Kadrosu

Gold Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları süren ve şu sıralar cast çalışmalarıyla öne çıkan yeni dizi Cennetin Çocukları sete çıkmak için gün saymaya başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı ve genç oyunculardan biri olan Cemal Toktaş dahil oldu. Dizinin göz kamaştıran oyuncu kadrosunda ise

  • Ayça Bingöl (Cennet)
  • Mesut Akusta (Cennet’in Eşi Yılmaz)
  • Bihter Dinçel (Birsen)
  • Alp Navruz (Halil)
  • Dilara Aksüyek (Feride)
  • İrem Helvacıoğlu (Avukat Zeynep) ve
  • Cemal Toktaş (Birsen’in Eşi) yer alıyor.

Öbür taraftan dizinin cast çalışmalarının devam ettiği ve dizinin oyuncu kadrosuna yeni ve ünlü isimlerin katılacağı öğrenildi.

Cennetin Çocukları Konusu

Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı adlı kitabından TRT 1 için uyarlanan ve Gold Film tarafından projelendirilen Cennetin Çocukları dizisinin senaryosunu Vilmer Özçınar ve Ayla Hacıoğulları kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda serdar Gözelekli’nin oturacağı belirtilirken dizi bir dram dizisi olarak seyirciyle buluşacak. Dizi, alkolün bir insanın hayatını nasıl feci bir hale getirebileceğinin hikayesini anlatırken aynı zamanda bir kadının çocukları için ne büyük fedakarlıklar yapabileceğini ve ayakta durmak için ne kadar büyük mücadeleler verebileceğinin hikayesini seyirciye aktaracak. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması ve ekim ayı sonlarına doğru TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizide usta oyuncu Ayça Bingöl Cennet’i canlandırırken eşini ise son olarak teşkilat dizisinde rol alan usta oyuncu Mesut Akusta canlandıracak.

21-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar