Mehmet Şef MasterChef Türkiye’de Kaşık Attı

Mehmet Şef MasterChef Türkiye’de Kaşık Attı
Tv 8’de yayınlanan ve her sezon seyirciyi ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye’de jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya bir yarışmacının yemeğine kaşık attı.

Tv 8 ekranlarında bu sezon beşinci sezonuyla ekranlara gelen ve seyircinin heyecan ve merakla seyrettiği yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye tüm hızı ve heyecanıyla devam ediyor. Her hafta bir adayın elenerek umutlarına ve hayallerine veda ettiği yarışma her hafta daha da heyecanlanıyor. Yarışmacıların hırs ve rekabetçi tutumları ve zaman zaman agresif tavırlarıyla daha da heyecanlı hale gelen yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde büyük bir heyecan ve merak yaşandı. Yarışmaya kırmızı ve mavi takım olarak katılan adaylardan mavi takımın takım yarışmasında kırmızı takıma yenilmesi sonucu mavi takım potaya gidecek arkadaşlarını belirlemek için bireysel yarışmaya kaldı. Birbirinden yetenekli yarışmacıların potaya gidecek arkadaşlarını belirlemek ve dokunulmazlığı almak için verdikleri mücadelede büyük bir olay yaşandı ve yarışmanın jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya yarışmacılardan birinin yemeğini çok beğenerek kaşık attı.

Mehmet Şef Kaşık Attı

Geçtiğimiz sezonlarda da görülen kaşık atma olayı MasyerChef Türkiye’de bu sezon erken geldi. Yarışmanın Salı akşamı yayınlanan bölümünde mavi takım kırmızı takıma yenildi ve kendi aralarında dokunulmazlık yarışmasına gitti. Bireysel olarak gerçekleşen yarışmada yaratıcı yemek yapmaları istenen adaylara farklı soğan türlerinden oluşan bir malzeme verildi ve bundan en yaratıcı yemeği yapmaları istendi. Bütün adayların birbirinden lezzetli yemekler yaptığı ve yarışmanın beşinci haftasında beklenmedik derecede üst düzey yemekler yaptıkları gecede bir yemek diğerlerinin arasından sıyrıldı ve hem aşçısına dokunulmazlık kazandırdı ve hem de Mehmet Şef’e kaşık attırdı.

Metin Mehmet Şef’e Kaşık Attırdı

Salı gecesi MasterChef Türkiye’de yaşanılan kaşık atma olayı tüm yarışmacıları ve seyirciyi heyecanlandırdı. Daha önce de yemekleri çok beğenilen ve son haftalarda üst üste sevdiği arkadaşları elenerek yarışmaya veda eden Metin’in yaptığı ve merkezinde soğan olan yemek tüm jürilerden tam not aldı. Ayrıca öfkesi ve yarışmacılara sert tavırlarıyla bilinen Mehmet Yalçın’a da kaşık attırdı. Mehmet Şef Metin’in yaptığı yemeği üst düzey bularak kaşık attı ve yemeğe hayranlığını belirtti. Metin’in ve yarışmacıların oldukça heyecanlandığı gecede ayrıca Metin dokunulmazlık aldı. Gecede Çağatay ve Burak eleme potasına giden isimler oldu.  

22-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar