Chefs Arena Patronu Batuhan Piatti kimdir?

Chefs Arena Patronu Batuhan Piatti kimdir?
Sofradayız, Yemekteyiz, MasterChef ve The Taste derken yeni bir yemek programı başlıyor. 30 Kasım Kanal D'de başlayacak Chefs Arena Patronu Batuhan Piatti kimdir?

Tartışma programlarının yerini yemek yarışması programları aldı. Sofradayız, Yemekteyiz, MasterChef ve The Taste derken yeni bir yemek yarışma programı daha başlıyor. Tv8 ve Fox Tv’den sonra bir kanal daha yemek yarışması düzenliyor. 30 Kasım itibariyle Kanal D ekranlarında başlayacak Chef’s Arena Yarışması ve patronu Batuhan Piatti kimdir, detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Chefs Arena Patronu Batuhan Piatti kimdir?

Kanal D yemek yarışmalarında “ben de varım” dedim ve İntermedya’nın yapımcılığını üstlendiği Chef’s Arena’yı ekranlara taşımayı kararlaştırdı. 30 Kasım 2019 Cumartesi akşamı 20:00’de izleyicisiyle buluşacak olan Chef’s Arena Kanal D’nin iddialı yemek programı olacak. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan The Taste Türkiye’nin tuttuğunu gören kanal yöneticileri kendi yemek programını yapmak için kolları sıvadı. Son yıllarda Dünya’da birçok ülkede beğeniyle izlenen Erkekler – Kadınlar ve Gerçek Müşteri- Gerçek Patron konsepti artık ülkemizde de Chef’s Arena ismiyle izleyicisi karşısına çıkacak.

Chef’s Arena Konsept nasıl olacak?

Ülkemiz televizyonlarında birçok yemek yarışması yapılıyor. Ancak Chef’s Arena farklı bir konseptle ekranda olacak. Televizyonlarımızdaki yemek yarışmalarında erkekler kadınlara karşı yarışmıyor. Asırlardır ülkemizde gündeme gelen erkeklerin asla kadınlar gibi aşçı olamayacağı iddiası bu yarışma ile tarihe karışacak gibi gözüküyor. Çünkü sanılanın aksine Dünyadaki bütün iyi aşçıların %80’i erkektir. İşte bu gerçeği vurgulamak için tasarlanan Chef’s Arena yarışması gerçekliği arttırılmış bir yemek yarışması olacak ve erkeklerin kadınlar kadar hatta onlardan daha iyi aşçı olduklarını ispatlayacak. Üstelik program gerçek bir restoranda çekilerek tadımları gerçek müşteriler yapacak.

Chef’s Arena’nın Patronu Batuhan Piatti Kimdir?

Chef’s Arena yarışmasında restoran sahibi patron olarak izleyeceğimiz Batuhan Piatti Türkiye’nin önemli şeflerindendir. 1975 doğumlu ünlü şef Türk baba ve İtalyan anneden olmadır. Yemek kitabı yazan ve yemek programları yapan Piatti, İtalya’da mutfak ve Gastronomi eğitimi aldı. İlk Masterchef Türkiye’de şef olarak yer alarak tanınmaya başlayan Batuhan Piatti sert tavırlar nedeniyle sonraki sezonda Masterchef Türkiye yarışmasında görev alamadı. Yapıcı eleştiriyle ön plana çıkan ve sert bir yönetim gösteren Batuhan Piatti, annesinin soyadını kullanmaktadır.

“Mutsuz bir avukat olacağına mutlu bir aşçı ol.!”

Annesinin bu sözünü kendisine ölçü kabul eden Batuhan Piatti’yi mutfakta yeteneğini konuşturan bir baş aşçı ve Master Chef yarışmasının fütursuz ve sinir bozucu jüri üyesi olarak izledik. Artık onu Chef’s Arena da restoran sahibi bir patron olarak izleyeceğiz. 30 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’de kanal D ekranlarında başlayacak yarışmaya canlitv olarak başarılar diliyoruz

24-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar