Cihangir Ceyhan Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor

Cihangir Ceyhan Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor
Kanal D’nin başarılı ve sevilen programlarından olan Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan oluyor.

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin keyifle seyrettiği televizyon programlarından biri olan Arda ile omuz Omuza programı yeni sezonda yeni bölümleriyle yine seyirciyle buluşuyor. Bugüne kadar pek çok ünlü ismi mutfağında ağırlayan ve birlikte aynı yemeği yapan usta şeflerden Arda Türkmen’in sunduğu program Pazar günleri öğlen kuşağında seyirciyle buluşuyor. Kanal D ekranlarının sevilen ve eğlenceli formatıyla seyircinin de beğenerek takip ettiği Arda ile Omuz Omuza 25 Eylül Pazar günü yayınlanacak programında başarılı ve ünlü bir oyuncuyu programına konuk olarak alıyor. Son zamanların başarılı ve yetenekli oyuncularından biri olan ve şu sıralar Camdaki Kız dizinde Hayri karakteri olarak seyirci karşısına çıkan Cihangir Ceyhan Arda ile Omuz Omuza programına konuk oluyor.

Midyeli Somun Yapacaklar

Kanal D ekranlarında uzun zamandır ekranlara gelen ve reytingi yüksek programlardan biri olan Arda ile Omuz Omuza Programına bu hafta ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan konuk oluyor. Programda ünlü aşçı Arda Türkmen ile oyuncu Cihangir Ceyhan aynı stüdyoda Midyeli Somun yemeğini yapacaklar. Arda Türkmen’in yemeği nasıl yaptığını görmeden sadece onun sesli tarifiyle bilmediği yemeği yapacak olan Cihangir Ceyhan tüm kabiliyetini gösterecek. İkilinin eğlenceli ve keyifli bir şekilde yemek yapmaları seyircinin beğenisine sunulurken hazırlanan yemekler karşılıklı olarak değiştirilecek. Cihangir Ceyhan’ın yaptığı Midyeli Somun’u Arda Türkmen tadarken, Arda Türkmen’in yaptığı yemeği de Cihangir Ceyhan tadacak. Saat 13.00’da kanal D ekranlarında yayınlanacak Arda ile Omuz Omuza bu hafta Cihangir Ceyhan’la seyirci karşısına çıkacak.

Cihangir Ceyhan Yapımları Neler?

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon üçüncü sezonunda olan başarılı ve reytingi yüksek dizi Camdaki Kız’da Hayri karakterini canlandıran başarılı ve yetenekli oyuncu Cihangir Ceyhan 6 Şubat 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa merak salan oyuncu eğitim hayatının sonunda oyunculuk eğitimleri alarak bu sektörde boy göstermeye karar vermiştir. Oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmiyle yapmıştır. Cihangir Ceyhan daha sonra birbirinden başarılı yapımlarda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

  • Çukur
  • Alev Alev
  • Camdaki Kız
  • Sıfır Bir
  • Alt Tarafı Bi Talk Show
  • Yusuf
  • Güven Bana bulunmaktadır.
24-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar