Çirkin dizisiyle ilgili yeni gelişme

Çirkin dizisiyle ilgili yeni gelişme
Yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve yayın kanalı henüz belli olmayan Çirkin dizisini 25 Film ve Medyapım birlikte hazırlayacak.

Televizyon kanalları ve yapım şirketleri 2022 – 2023 sezonu henüz bitmeden 2023 – 2024 sezonu için çalışmalara başladı. Özellikle drama hazırlıklarının çok önceden yapılması gerektiği için yapım şirketleri Eylül yayın döneminde yayına girmesi planlanan diziler için şimdiden kolları sıvamış durumda. Dizi sektörünün oldukça hareketli olduğu ve artık reytingin aslanın ağzında olduğu günümüzde yapım şirketleri en iyi konuyu, en iyi yönetmen ve oyuncularla buluşturarak en iyi diziyi hazırlamak için milyonlarca lira, yüzlerce saat emek ve pek çok yoğun iş gününü göze alıyorlar. Yapım şirketleri bu konuda özellikle reyting yapacak hikayelere yönelirken zaman zaman riskler alarak değişik hikayelere de girebiliyorlar. Yeni yayın dönemi için hazırlıklara başlayan yapım şirketlerinden biri olan 25 Film bu günlerde oldukça hareketli günler geçiriyor. Yapım şirketi hazırlamaya çalıştıkları Çirkin adını taşıyan dizi için sürpriz bir yapım şirketiyle ortaklık yapmaya karar verdi.

25 Film & Medyapım Ortaklığı

Yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren yapım şirketlerinden 25 Film hazırlıklarına başladığı Çirkin adlı dizi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şu sıralar yoğun bir şekilde hikaye ve senaryo konusunda çalışan şirket dizinin çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı ve 25 Film Çirkin dizisi için ünlü yapım şirketi Medyapım ile ortaklık kurdu. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile 25 Film’in sahibi Fırat parlak Çirkin adlı dizi için ortaklık anlaşmasına vardı. Fırat Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Fırat Parlak’ın uzun süredir ve titiz bir şekilde üzerinde çalıştığı özel projesi Çirkin’in 25 Film ve Medyapım ortaklığında hazırlanacağı öğrenildi. Şu sıralar yönetmen Merve Girgin kontrolünde yapılan ön hazırlıklar daha da hızlanırken iki şirket Çirkin adlı dizi için güç birliği etmiş durumda.

Çirkin dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Yönetmen Merve Girgin tarafından ön hazırlıkları sürdürülen ve daha çok hikaye ve senaryo çalışmaları üzerine yoğunlaşılan Çirkin dizisinin eylül yayın döneminde ekrana gelmesi bekleniyor. Dizide bir genç kızın yaşadığı etkileyici değişim konu alınacak. Titiz bir çalışmanın yürütüldüğü dizinin konusu hakkında şu an fazla bir bilgi bulunmuyor. Dizinin oyuncu kadrosu için de henüz netleşmiş bir isim yok, ancak masada yer alan birçok isimle görüşmelerin yakında başlayacağı öğrenildi.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar