Özür Dilerim filminin 2. fragmanı yayınlandı

Özür Dilerim filminin 2. fragmanı yayınlandı
Disney Plus’ta yayınlanacak ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Özür Dilerim Filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

Son zamanlarda sinema filmlerinin pek çoğu seyirci problemi yaşadığından dolayı yapım şirketleri filmleri internet yayın platformları için hazırlamaya başladı. Yerli içerik olarak hazırlanan ve seyircinin de ilgiyle takip ettiği bu filmler platformlara aynı zamanda yeni abonelerde kazandırıyor. Geçtiğimiz yıl haziran ayında Türkiye pazarında yayına başlayan Disney Plus pek çok ünlü isimle içerik anlaşmaları yaparak onlara orijinal yapımların siparişini vermişti. Bu günlerde yeni bir film Disney Plus’ın kütüphanesinde yerini almak için gün sayıyor. 25 Film tarafından hazırlanan ve İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı, oynadığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu Özür Dilerim Filmi için geri sayım başladı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı komedi türünde ele alınan film seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk fragmanın ardından filmin ikinci fragmanı da yayınlandı.

Özür Dilerim Filmi 14 Nisan’da Disney Plus’ta

25 Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Özür Dilerim Filminin yayınlanmasına sayılı günler kaldı. İkinci fragmanı da yayınlanan ve heyecanla beklenen film İbrahim Büyükak tarafından yazıldı ve yönetildi. Bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin’in heyecanlı ve maceralı hikayesini anlatan filmde Erkin’in huzurevinde yaşayan dedesinden kalma mirası almak için yaptığı yolculuk ve dedesinin mirasını almak için yerine getirmesi gereken şartların hikayesi konu alınıyor. Erkin dedesinden kalan mirası alabilmek için eski nişanlısı Merve’den ve kalbini kırdığı kardeşi Koray’dan özür dilemek zorundadır. Kredi borçlarını kapatabilmesi için tek yol budur ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Filmin yayınlanan fragmanında Erkin karakterine hayat veren İbrahim Büyükak’ın giydiği gelinlik ise dikkatleri çekiyor. Komedi türünde ele alınan film internet yayın kanalı Disney Plus’ta 14 Nisan’da yayınlanacak.

Özür Dilerim Oyuncuları Kimler

Disney Plus’ta 14 Nisan’da yayınlanacak komedi filmi Özür Dilerim’in kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Gizem Karaca, Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş rol alıyor. Film şimdiden Disney Plus aboneleri tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar