Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Tutku diziye geri dönüyor

Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Tutku diziye geri dönüyor
Yıllardır süregelen aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın'a Tutku karakteri geri geliyor. Haluk ve Meltem'in arasına giren bu karakter bu kez yuvalarını bozmak için neler yapacak?

Birol Güven'in yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği dizi Çocuklar Duymasın Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın ilk gününden bu yana birçok değişikliğe uğrasa da Haluk ve Meltem karakterlerinin inişli çıkışlı evliliği her zaman ön planda oluyor.

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı diziye geçtiğimiz sezon oyuncu Nilgün İyigün'ün canlandırdığı Tutku isminde bir karakter katılmıştı. Haluk'a duyduğu platonik aşkla evli çifti ayırma noktasına getirmiş Fakat Haluk ve Meltem, Tutku'nun oyununa gelmeyip tekrar birbirine kenetlenmişti. Tutku karakterinin pes etmesi üzerine diziden ayrılan Nilgün İyigün şimdi ise yeni bölüm fragmanında karşımıza çıkıyor.

''NEREDE KALMIŞTIK''

Dizinin 73. bölüm fragmanında Meltem'in çevresi Haluk'tan boşanma kararını sorguluyor ve altında başka bir neden yattığını düşünüyor. Haluk'a olan sevgisinin azaldığını söyleyen Meltem durgun tavırlarıyla dikkat çekerken Haluk ve Meltem'in bu durumunu fırsat bilen saplantılı aşık Tutku ise ortaya çıkıyor. ''Nerede kalmıştık'' sözleriyle Haluk'un peşini bırakmayacağının sinyallerini veren Tutku dönüşüyle evli çiftin arasında nasıl probemler yaratacak?

NİLGÜN İYİGÜN KİMDİR?

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına üniversite yıllarında kamu spotu reklamlarıyla başlayan oyuncu daha sonra markaların reklam filmleriyle devam etmiştir. 2011 yılında Tek Başımıza adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Seksenler, Analı Oğullu, Rumuz Cavidan ve Galip Derviş dizilerinde yer almıştır. Oyunculuğun yanı sıra yoga eğitmenliği yapan Nilgün İyigün şimdi ise Çocukar Duymasın dizisinde Tutku karakterini canlandırmaktadır. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın, kıskanç taş fırın erkeği Haluk ve romantizm beklentisi olan modern kadın Meltem'in çekişmeli ve bir o kadar da aşk dolu evliliğini anlatıyor. Zaman zaman boşanma noktasına gelseler de birbirlerine olan sevgilerini kaybetmeyen ikili kavgalarını hep çocukları Emre ve Duygu'nun duymayacağı şekilde etmeye çalışır ve ortam kızıştığında birbirlerine ''Mutfak!'' diyerek mutfakta tartışmaları ünlüdür. Haluk ile Meltem'in çocuklarının büyüyüşünü, dostları ve aileleriyle yaşadığı olayları, iş hayatlarını izlediğimiz dizinin son sezonunda ise çocuklar artık büyümüştür ve Haluk ve Meltem başbaşa kalmıştır. 

19-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar