Çocuklar Duymasın dizisinde 'Gece' karakteri kim?

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Gece' karakteri kim?
Çocuklar Duymasın Gece karakteri kim? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı izle. Çocuklar Duymasın dizisinde Gece ortaya çıkıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Büyük bir merakla takip edilen Çocuklar Duymasın dizisi 70. bölümde tüm sırlar ortaya çıkacak. uzun süredir ailenin huzurunu bozan Gece ortaya çıkıyor. Meltem'i sürekli rahatsız eden Gece 70. bölümde ortaya çıkacak. Peki Gece karakteri kim? Çocuklar Duymasın 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çocuklar Duymasın 70. yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar...

Uzun yıllardır ekranlarda olan Çocuklar Duymasın dizisi, adeta ailemizden biri oluverdi. Hem heyecanlı bölümleriyle, hem de ailevi duyguları ağır basan bir dizi olmasıyla izleyenlerin gönlünü kazanan sayılı projelerden birisi.

Bir kaç bölümdür Meltem karakterini rahatsız eden Gece, ortaya çıkıyor. 70. yeni bölümde Meltem ile buluşmak isteyen Gece, Meltem'i tehdit ediyor. İstediği gün ve saatte aynı mekanda bulunmaması halinde, eve kadar geleceğini söyleyen Gece, oldukça ciddi. Bunu kabul etmeyen Meltem'i oldukça korkulu bir süreç bekliyor. Bunun üzerine Gece ise, Meltem ve Haluk'un evine gidiyor. Eve gittiğinde Haluk ile karşılaşan Gece, kendisinin Meltem'in okuldan arkadaşı olduğunu söylüyor. Eve gelen Meltem ise, gördükleri karşısında ne yapacak?

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Çocuklar Duymasın, yepyeni bölümü ile Çarşamba günü 19:45'te sizlerle!

Çocuklar Duymasın geçen hafta neler yaşandı?

Gece olayını öğrenen Haluk, bu işin peşini bırakmamaya karar verir. Ondan hesap sormak için Gece ile bir buluşma hazırlayan Haluk, Meltem'in engeline karşılık Gece ile buluşabilecek mi? Bunun yanı sıra evlerine ülkenin en ünlü gurmelerini evine davet eden Meltem, yemeklerini tatdırmak için oldukça heyecanlıdır. Mükemmel bir sofra ile misafirlerini ağırlayan Meltem çok heyecanlıdır.

Çocuklar Duymasın oyuncuları

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'nun yer aldığı Çocuklar DUymasın dizisi kadrosunda, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Mehmet Baran Erdoğan, Ferdi Akarnur, Melek Şahin, Alpaslan Özmol, Suzan Kardeş, Buse Sinem İren, Alp Eren Khamis, Öykü Güven, Şükrü Koruyucu ve Süleyman Yağcı gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kanal D Çarşamba günü yayın akışı

07:15 Hayat Sağlıklı Güzel

08:30  Akasya Durağı

09:30 Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa

12:15 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Buket Aydın'la Kanal D Haber

19:45 Çocuklar Duymasın

00:15 120

02:15 Yozgat Blues

03:30 Gelinim Mutfakta-tkrr

05:30 Kavak Yelleri

26-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar