Kuzgun Bora Dağıstanlı (Ahmet Varlı) kimdir?

Kuzgun Bora Dağıstanlı (Ahmet Varlı) kimdir?
Kuzgun dizisine Bora Dağıstanlı karakteriyle dahil olan Ahmet Varlı kimdir? Kuzgun'da hangi karaktere hayat verecek? Daha önce hangi dizilerde rol aldı?

Ay Yapım tarafından Star TV için hazırlanan, yapımcılığı Kerem Çatay ve Pelin Diştaş tarafından üstlenilen, senaryosu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz tarafından kaleme alınan Kuzgun dizisine başarılı oyuncu Ahmet Varlı'da dahil oldu.

Kuzgun'a Bora Dağıştanlı karakteriyle katılan Ahmet Varlı kimdir? Kuzgun'da hangi karaktere hayat verecek? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar;

KUZGUN BORA DAĞISTANLI KİMDİR?

Bora Dağıştan'lı karakteriyle diziye dahil olan Ahmet Varlı, dizinin 27 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümüyle diziye katılacak. Varlı, dizide Erdal Küçükkömürcü'nün hayat verdiği 'Şeref Dağıştanlı' karakterinin oğlu 'Bora Dağıştanlı' karakterine hayat verecek.

Bora Dağıstanlı, Ahmet Varlı

AHMET VARLI KİMDİR?

Varlı, 25 Mart 1984 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında vizyona giren 'Şeytanın Pabucu' isimli filmde ufak rol alarak başladı. Ardından 2009 yılında rol aldığı 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?' dizisinde hayat verdiği 'Doktor Orhan' karakteriyle ilk dizi deneyimini de yaşamış oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hayat verdiği 'Pinhan Ağa' ve Kanatsız Kuşlar dizisinde hayat verdiği 'Ahmet' karakteri Varlı'nın tanınmasında önemli rol aldı.

Varlı'nın rol aldığı diziler sırasıyla şöyle;

(2009) Bu Kalp Seni Unutur Mu? (Doktor Orhan)
(2010-11) Yerden Yüksek (Garip)
(2010-12) Öyle Bir Geçer Zaman Ki (İlhan)
(2012-13) Benim İçin Üzülme (Orhan)
(2014) Yılanların Öcü (Haceli)
(2016) Muhteşem Yüzyıl Kösem (Pinhan Ağa)
(2017) Kanatsız Kuşlar (Ahmet)

Varlı'nın rol aldığı filmler sırasıyla şöyle;

(2008) Şeytanın Pabucu
(2014) Oflu Hoca'nın Şifresi (Ahmet)
(2016) Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Müteahhit Ahmet)

KUZGUN KONUSU

Kuzgun'nun babası Yusuf Cebeci o henüz çok küçük yaşlardayken tuzağa düşürülerek şehit edilir. Babasının ölümünde payı olan herkesten bir gün intikam alma yemini eden Kuzgun, tam 20 yıl aradan sonra harekete geçer. Babasının ölümünde payı olan kişilerin isimlerini unutmamak için vücuduna kazımış, intikam hırsı gördükçe daha da artmaktadır.

İntikam vakti gelip çattığında ise çocukluk arkadaşı Dila ile karşılaşır. Dila’da Kuzgun gibi polis çocuğudur ve avukatlık yapmaktadır. Babasının intikamını almak için düşmanının kızıyla aşk yaşayacak olan Kuzgun İstanbul’a gelecek ve hainlere cezasını vermeden durmayacaktır. Bu büyük mücadelesinde Kuzgun’un en büyük engeli ise çocukluk aşkı Avukat Dila olacaktır.

27-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar