Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak?

Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak?
Son zamanlarda eski dizilerin yayına girdiği yaz sezonunda son atak Çocuklar Duymasın'dan geldi. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümleri için çalışmalara çoktan başlandı. Peki Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak?

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümleri için harekete geçildi. Son zamanlarda bir çok eski dizi yeniden ekranlara geldi. İlk olarak kahkaha tufanı koparan dizi Türk Malı ekranlara geri döndü. Daha sonrasında ise Cennet Mahallesi'nin de yeniden çekileceği haberleri yayıldı. Son olarak ise Çocuklar Duymasın dizisinin yeni versiyonları için büyük bir çalışma içerisine girildi. Oyuncular ilk bölüm için kamera karşısına geçti. Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Yeni bölümlerini canlı ve internet üzerinden izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayın. Çocuklar Duymasın'da hangi oyuncular yer alacak? Furkan Kızılay dizide rol alacak mı? Dizinin başrolleri yine Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı mı olacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİDEN BAŞLIYOR

Yıllar süren serüvenin yeni bölümleri izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı. Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği Çocuklar Duymasın'ın tekrarları bile defalarca izlenmişti. Birol Güven-Mint Yapım yeniden çekeceği Çocuklar Duymasın, Temmuz ayında Kanal D ekranlarında olacak. Ve dizinin başrolleri de yine Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ olacak.Çocuklar Duymasın ilk olarak 2002 yılında TGRT'de başlayarak Meltem ve Haluk karakterlerinin replikleri ile televizyon hayatına başlamıştı. Daha sonra ATV, Star TV ve FOX'ta yen bölümleri yayınlanan Çocuklar Duymasın 3. Defa çekilmeye başlandı. Dizinin setinden ilk kare ise şöyle;

15-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar