'Engin Altan Düzyatan öldü' son kurban o seçildi!

'Engin Altan Düzyatan öldü' son kurban o seçildi!
Son günlerde sosyal medyada yayılan 'Engin Altan Düzyatan öldü' iddiası vatandaşları korkuttu. Birileri tarafından TT yapılan konu ile ilgili yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'dan yanıt gecikmedi...

TRT 1 ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sürekli ünlüler hakkın öldü haberleri çıkaran grup bu seferde Engin Altan Düzyatan'ı hedef seçmişti. Çok kısa süre içerisinde TT olan bu haber Engin Altan Düzyatan hayranlarını çok üzdü. Haberin tam içeriği ise "Engin Altan Düzyatan trafik kazası geçirerek öldüğü" şeklindedir. Fakat hiçbir haber kaynaklarında böyle bir habere yer verilmemiş. Engin Altan Düzyatan hayranlarını bu troll paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Diriliş Ertuğrul'un efsane oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise gördükleri karşısında şoke oldu. Hakkında çıkan 'Trafik kazası geçirerek öldü' şeklindeki dalga geçici paylaşımlara cevapsız kalmadı. Engin Altan Düzyatan'dan bu iddialara yanıt geldi.Öldü haberlerini duyan Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından 'Duyduğuma göre ölmüşüm' mesajını yazıp iyi olduğunu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada yayılan bu öldü haberleri ne ilkti ne de son. Engin Altan Düzyatan'dan önce pek çok ünlü isimin öldüğü iddia edilmişti.

İşte o isimler;

Kıvanç Tatlıtuğ

Berk Oktay

Teoman

Kenan Işık

Oğuzhan Koç

İbrahim Tatlıses

Arda Turan

Ara Güler

Metin Akpınar

14-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar