Çocuklar Duymasın'da Meltem yeniden gelinlik giydi!

Çocuklar Duymasın'da Meltem yeniden gelinlik giydi!
Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem neden gelinlik giyiyor? Çocuklar Duymasın ne zaman? Çocuklar Duymasın canlı izle. İşte Çocuklar Duymasın 13 Ağustos Pazar günü 4. yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Tam 15 yıl önce yayın hayatına başlayan aile dizisi Çocuklar Duymasın, yeniden sevdikleriyle buluşmak için ekranlara gelmeye başladı. Yaz sezonun girmesiyle yayın hayatına başlayan Çocuklar Duymasın ekibi eski başarısını devam ettiriyor. Peki Çocuklar Duymasın yeni bölümde neler yaşanacak? Haluk ile Meltem nikah mı tazeliyor? İşte Çocuklar Duymasın ile ilgili tüm merak ettikleriniz.

Her Pazar Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi yepyeni senaryolarla takipçilerinin ilgisini toplamaya devam ediyor. Her bölümünde izleyicisini ayrı bir sürpriz ile karşılayan dizi ekibinde bu seferde Pınar Altuğ ekranlara gelinlik ile gelecek. Ancak henüz gelinliği neden giydiğini öğrenebilmiş değiliz. Tüm merak ettiklerimizin cevabını alabilmek için her Pazar saat 20:00'da Kanal D ekranlarını izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın oyuncuları

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Melek Şahin, Suzan Kardeş, Alparslan Özmol, Şükrü Koruyucu, Alp Eren Khamis, Öykü Güven, Süleyman Yağcı, Ferdi Akarnur.

Pınar Altuğ'nun kızıda Çocuklar Duymasın'da!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara çıkmaya başlayan Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle izleyicinin gönlün kazanmaya devam ediyor. Peki Pınar Altuğ'nun güzel kızı Su Atacan, Çocuklar Duymasın'da hangi rolde yer aldı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da yer alan başrol oyuncularından birisi Pınar Altuğ'nun küçük kızı Su'da dizidekonuk oyuncuları arasındaydı. Su Atacan, kendi elleriy ile yaptığı bilezikleri satarak sokak hayvanlarına destek olan bir çocuğu canlandırdı. Küçük oyncu adayı Atacan, büyük ilgi toplayarak tam not almayı başardı.

12-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar