Çok Güzel Hareketler 2 yeni kanalında devam edecek!

Çok Güzel Hareketler 2 yeni kanalında devam edecek!
Kanal D'de final yaparak ekranlara veda eden Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı ortaya çıktı. İşte programın ekrana geleceği kanal.

Yıllar önce büyük iz bırakan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın devamı olarak 2019 yılında ekranlara dönen Çok Güzel Hareketler 2, 109. bölümüyle beraber Kanal D kanalında finalini yaptı. Komedi programı yeni kanalı ortaya çıktı. Hangi kanalda ekrana gelecek?

Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı ortaya çıktı

Kanal D ekranların yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, apar topar bir şekilde final yaparak sevenlerini üzdü. Buna karşın bir başka kanalda devam edeceğinin sinyalleri verilmişti. En sonunda sevilen programın yeni kanalı ortaya çıktı. Bu haberi Medyatava TV'de yayınlanan Günün Analizi isimli programda Cengiz Semercioğlu açıkladı. Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümleriye Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölüm ne zaman?

2008 yılında Kanal D'de ekrana gelmeye başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar, 2011 yılına kadar yayınlandı ve içerisinden pek çok isim çıktı. Aradan geçen yılların ardından 2019 yılında yeni kadrosuyla ve Çok Güzel Hareketler 2 adıyla yine aynı kanalda yayın hayatına başladı. Özge Toprak Bahıt, Yılmaz Erdoğan ve Çağdaş Helvacı programın yönetmenliğini yaptı. Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler ise sunuculuğunu yaptı. 109. bölümüyle Kanal D'deki final bölümü yayınlandı. Sevilen program Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Mart ayında yeni bölümler ekrana gelmeye başlayacak. Böylece Çok Güzel Hareketler 2 ilk kez başka bir kanalda yayınlanacak.

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosu

Geniş bir kadroyla yayın hayatına başlayan programda pek çok isim kadrodan ayrıldı. Kadrodaki kişi sayısı azalınca yeni isimlerde programa dahil edildi. Kadrodaki isimler A ve B takımı olarak ikiye ayrıldı. Çok Güzel Hareketler 2'nin eskileri A takımında, yeni isimler ise B takımda yer aldı.

A takımında Arif Güloğlu, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Cemile Canyurt Kaya, Cenan Adıgüzel, Ebru Yücel, Emin Oğuz Çelebi, Emre Aslan, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatma Tezcan, Hilmi Deler, Metin Pıhlıs, Ömer Faruk Çavuş, Safa Sarı, Selen Esen Çelebi, Tuğba Yılmaz ve Yeşim Dursun skeçlerde rol almaya devam ediyordu.

17-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar