Bol Kahkaha Vaadeden ‘Ayak İşleri’ Dizisi 2. Sezon İle Başlıyor!

Bol Kahkaha Vaadeden ‘Ayak İşleri’ Dizisi 2. Sezon İle Başlıyor!
Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrollerinde oynadığı GAİN’de yayınlanan ‘Ayak işleri’ komedi dizisinin ilk sezonu bitmişti. Şimdi 2. Sezonu ile bomba gibi dönüyor.

30 Aralık 2020 yılında yayın hayatına başlayan GAİN Medyada birbirinden ilginç dizi ve konular yer alıyor. GAİN video içerik platformu üzerinden yayınlanan platformun kendi orijinal yapımı olan Ayak İşleri dizisi, geçtiğimiz sezon 12 Mayıs 2021 de yayınlanmıştı. Başrollerinde Güldür Güldür Show’daki Eşofmanlı Şevket rolüyle milyonları güldüren Çağlar Çorumlu ve Bizim Yenge, Suskunlar, İstanbullu Gelin, Boynu, Bükükler ve Urfalıyım Ezelden gibi dizilerde rol almış Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı dizinin 2. Sezonu bomba gibi dönüyor. Bol kahkaha vaadeden dizi yeni sezonda da her bölümde yeni konuklar ağırlamayı planlıyor. 2. Sezonun başlama tarihi belli olan Ayak İşleri dizisiyle ilgili detaylar…

‘Ayak İşleri’ 2. sezonu ile 24 Şubat’ta GAİN’de

 AC film tarafından yapılan dizinin, yapımcılığını Müge Özen ve Ozan Güler üstlenirken, senaristliğini Caner Özyurtlu ve Volkan Öge paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor.

Ayak işleri’nin oyuncu kadrosu ve başrolünde Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar yer alıyor. İlk sezonu 10 bölüm süren Ayak İşleri dizisinin 24 Şubat’ta başlayacak 2. Sezonunun da fragmanı yayınlandı.

Ayak İşleri dizisinin ilk sezonunun her bölümünde konuk oyuncular yer almıştı. İlk sezonun ilk üç bölümün konukları ise Sarp Akkaya, Esra Ruşan ve Sarp Apak’tı.

En sevilen GAİN Orijinallerinden ‘Ayak İşleri’ 2. sezonu ile 24 Şubat’ta bomba gibi geliyor. 

Ayak İşleri’nin Konusu

Z kuşağından Evren ile Vedat’ın zıt özellikleri, mütevazı kabadayılıkları ve kendilerine has adalet anlayışları, Ayak İşlerini dijital dünyanın en sevilen yapımlarından biri haline getirmişti. 

Tecrübeli görev adamı Vedat ile felsefe okumuş, her şeyi sorgulayan politik doğrucu Evren, yanında çalıştıkları zengin iş adamı patronları Sermet Bey’in verdiği  iş dışında apartman toplantısına katılmak, köpek kaçırmak gibi ‘aşırı önemli’ aslında ufak tefek olan görevleri yerine getirmek için 2. Sezonda da yeniden yollara dökülüyorlar. Kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan ikili, bu kez kendi hesaplarına bazı işlerin de peşine düşüyorlar.

Türlü aksiyon ve kavga gürültü ile kişisel gelişim ve empatinin kol kola olduğu yeni maceralarda rota bu kez İzmir’e doğru çevriliyor. Yeni sezonda hikaye İzmir ve çevresinde geçiyor ve ikili adeta aksiyonlara doymuyor.

Yeni sezonda, dizide hangi konuk oyuncuları göreceğimiz, yeni sezonu kaç bölüm olacağı, bölümlerin kaç dakikalık olacağı henüz belirtilmedi. Bu kez çok daha fazla konuk oyuncunun olacağı söyleniyor. Hatta fragmanda Nur Fettahoğlu da konuk oyuncu olarak dizide yer aldığı gözüküyor.

Şimdiden beklentileri yükselten dizinin, yayına gireceği gün için diziseverler geri sayıma başladı.

GAİN Üyelik Ücretleri

Her hafta 30’dan fazla içerik, aynı anda 3 ekranda izleme özelliği, tüm GAİN içeriklerine erişim özelliği ve dilediğin anda iptal etme seçeneği sunan GAİN video içerik platformu için abonelik gerekiyor.

Aylık Abonelik Ücreti - 21,99 TL

Yıllık Abonelik Ücreti - 13.90 TL x 12

17-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar