Çok Güzel Hareketler 2’de Can Yaman ile dalga geçtiler!

Çok Güzel Hareketler 2’de Can Yaman ile dalga geçtiler!
Pazar akşamlarının kahkaha tufanı Çok Güzel Hareketler 2’de Can Yaman ile dalga geçtiler. İşte Can Yaman'a yapılan o gönderme..

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, gülmekten kırıp geçirmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının en çok izlenen kahkaha tufanı programı Çok Güzel Hareketler 2'nin 22 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde yakışıklı oyuncu Can Yaman'a yapılan gönderme dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. İşte Can Yaman'a yapılan o gönderme...

Pazar akşamları izleyenleri ekran başına kilitleyen Çok Güzel Hareketler 2, birbirinden komik skeçleri ile keyifli anlar yaşatıyor. 22 Aralık Pazar günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümde Can Yaman'a yapılan gönderme bölüme damga vuracak. Çok Güzel Hareketler 2'nin alt yapı ekibinin hazırladığı skeç herkesi kahkahaya boğacak. Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Can Yaman’a göndermenin yapıldığı skeçte Can Yaman'ın Madrid Havaliman'ında yaşadığı olay ele alındı. Türkiye'nin en başarılı isimlerinden Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'nin bu yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman göndermesi

Safa Sarı, Ozan Yigit, Cihan Talay, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Begüm Çağla Taşkın, Metin Pıhlıs, Yasin Çam, Gürhan Altundaşar, Gözde Şencan, Atakan Çelik, Batuhan Soyaslan, Hilmi Deler, Engin Demircioğlu, Eda Nur Hancı, Fatma Tezcan, Ayşegül Yılmaz, Hamza Yazıcı, Cemile Çiğdem Canyurt ve Ecem Sena Bayır gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran Çok Güzeller Hareketler Bunlar 2'nin yeni bölümünde alt yapı ekibinin hazırladığı o bomba skeçte neler yaşandı. Skeçte oyuncu olmak isteyen arkadaşına nasihatlerde bulunurken, Can Yaman'ın Madrid Havalimanı'nda yaşadığı olayı ele alındı. Skeçe oyuncu olmak isteyen arkadaşına "Bir şeyler yap aslanım benim. Hayatının rolü bu senin, ilerde çok büyük bir oyuncu olacaksın. Madrid Havalimanı'nda iki bin tane kadın bağıracak Ziya Ziya diye" sözleri geceye damga vurdu. Bu konuşmanın ardından salonda kahkaha rüzgarları esti. Can Yaman'a yapılan göndermeyi anlayan seyirci alkışlarla oyuncuları tebrik etti. Birbirinden eğlenceli ve komik skeçleri kaçırmamak için herkesi Pazar akşamı Kanal D ekranlarının başına bekliyoruz. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yepyeni bölümü ile 22 Aralık Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak..

21-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar