‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ Sezon Final Tarihi Belli Oldu!

‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ Sezon Final Tarihi Belli Oldu!
Kanal D’nin başarılı yapımlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sezon finali yapacağı hafta kesinleşti. İşte detaylar!

BKM tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Necati Akpınar, yönetmenliğini Özge Toprak’ın üstlendiği ve Yılmaz Erdoğan’ın koordinatörlüğünde ilerleyen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 sezon finaline hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ne yazık ki başladığı günden itibaren hep bir soru işaretini bünyesinde taşıyan yapım beklenen reytinge bir türlü ulaşamadı. Bu durum zaman zaman yapımın final yapacağı söylentilerini beraberinde getirse de Kanal D’nin malum reyting oranları Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sezona da devam edeceğini garantiledi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali Yapıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar sezon finaline hazırlanıyor. 6 bin başvuru arasından seçilen Çok Güzel Hareketler 2’nin birbirinden yetenekli 22 gençten oluşan ekibi uzun bir sezon maratonunun ardından sezon finali yapmaya karar verdi. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan skeçleriyle Kanal D ekranlarında 17 bölüm boyunca seyirciyle birlikte oldu. Uzun bir süre final yapacağı söylentilerinin aksine Eylül sezonunda da devam edeceği belirtilen program gönül rahatlığı ile sezon finaline gidiyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali Ne Zaman?

17 bölüm boyunca her hafta Pazar akşamları Kanal D ekranlarında seyirciye merhaba diyen ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ 16 Haziran Pazar günü yayınlanacak 18. Bölümüyle sezon finali yapıyor. Ahmet Hilmi Deler, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Begüm Çağla Taşkın, Cemile Canyurt, Cihan Talay, Ecem Bayır, Eda Nur Hancı, Engin Demircioğlu, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatih Öztürk, Fatma Tezcan, Gözde Şencan, Gürhan Altundaşar, Hamza Yazıcı, Metin Pıhlıs, Ozan Can Yiğit, Safa Sarı, Sema Özkan Yorgun, Yasin Çam gibi yetenekli oyunculardan kurulu ekip birbirinden eğlenceli skeçlerle hem stüdyodaki hem de ekran başındaki seyirciyi kahkahalara boğmayı başarmıştı. Programın sezon finali yapacağı 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 eğlenceli skeçleri ve sezon finali bölümüyle 16 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de seyirci karşısına çıkacak ve kısa bir süreliğine ekranlara veda edecek.

10-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar