Çok Güzel Hareketler oyuncusu kansere yakalandı

Çok Güzel Hareketler oyuncusu kansere yakalandı
Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda yer alan Cenan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi rol arkadaşları Arif Güloğlu ile ilgili bilgi verdi.

İzleyicisini kahkahaya boğan Çok Güzel Hareketler oyuncusu kansere yakalandı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen haberi rol arkadaşı açıkladı. Kansere yakalanan ünlü oyuncu kim ve sağlık durumu nasıl? Şimdi detaylar

Çok Güzel Hareketler oyuncusu kansere yakalandı

Verdiği magazin haberleriyle ön plana çıkan Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda yer alan Cenan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi rol arkadaşları Arif Güloğlu ile ilgili bilgi verdi. Geçtiğimiz haftalarda lenfomaya yakalandığı ortaya çıkan ve hemen tedavi altına alan Arif Güloğlu bu süre zarfında ekipten ayrı kalacak.

Morali yerinde Tedavisi sürüyor

24 yaşındaki Arif Güloğlu, lenf kanserine 2 hafta önce yakalandı. Memleketi olan Ankara'da tedavi gören genç oyuncu henüz ameliyat olmadı. BKM Mutfak tarafından oluşturulan Çok Güzel Hareketler 2 'nin başarılı oyuncularından Cenan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi, Bebek'te basın muhabirlerine konuştu. Objektiflere yakalanan ikili, bir süre muhabirlerle sohbet etti. Rol arkadaşları olan ve lenfomaya yakalanan Arif Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Cenan Adıgüzel, Arif Güloğlu'nun sağlık durumunu merak eden izleyicilere şu bilgiyi paylaştı: "Arif Güloğlu iyi, tedavisine devam ediyor. Her gün konuşuyoruz neredeyse. Morali yerinde, tedavisine devam ediyor"

27 yaşındaki başarılı oyuncu bir de güzel bir temennide bulunarak Çok Güzel Hareketler izleyicisinden dua istedi:  "İnşallah en yakın zamanda aramıza gelecek İlk tedavisine güzel yanıt verdi. Her gün dua ediyoruz Arif’e. İnşallah düzelip, geri dönecek aramıza"

Sağlık durumu için izleyicilerin dua ettiği Arif Güloğlu sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Genç oyuncu paylaştığı mesajda " Bu hastalığı hızla atlatacağıma inanıyorum" diyerek hayranlarının yüreğine su serpti. Biz de canlıtv platformu olarak Çok Güzel Hareketler kadrosu oyuncularından Arif Güloğlu’na acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Arif Güloğlu Kimdir?

1997 Ankara doğumlu Güloğlu, henüz öğrenciyken çeşitli tiyatrolarda oynamaya başladı. Lise eğitiminin ardından İstanbul’a yerleşen genç oyuncu tiyatro oyunculuğuna devam etti. BKM oyuncusu olarak 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar