İbo Show’da Sıra Gecesi Eğlencesi Yaşanacak

İbo Show’da Sıra Gecesi Eğlencesi Yaşanacak
Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan müzik eğlence programı İbo Show’da bu akşam Urfa sıra gecesi sürprizi seyirciyle buluşuyor.

Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ev seyircinin müzik ve eğlenceye doyduğu ender eğlence programlarından olan İbo Show yıllar sonra bir ilki daha gerçekleştiriyor. 24 Nisan Cumartesi akşamı 23. Bölümüyle seyirci karşına çıkacak olan İbo Show seyircisine büyük bir sürpriz hazırlıyor. Daha önceki zamanlarda programlarında sık sık yaptığı ve seyircinin de büyük keyif aldığı eğlencelerden biri olan Urfa Sıra Gecesi’ni yıllar sonra programında yeniden yapacak olan İbrahim Tatlıses böylece eskiden yaptıklarını tek tek yeniden yapmaya devam ediyor. Yapımcılığını Poll Prodüction ve Global medya2nın ortaklaşa yaptığı Star Tv’de yayınlanan İbo Show bu akşam yayınlanacak 23. Bölümünde seyirciyi hem Urfa sıra Gecesine hem de doyumsuz ve birbirinden güzel şarkılara doyuracak.

Zekeriya Ünlü Ve Ekibi İbo Show’da

Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show bu akşam 23. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Uzun yıllar sonra yeniden ekrana gelen ve seyirciye müzik ve eğlenceyi aynı anda sunan program 23. Bölümü için konu olarak Urfa Sıra gecesini konuk olarak da bu gecelerin usta ismi Zekeriya Ünlü ve ekibini seyirciyle buluşturuyor. Birbirinden güzel eserlerin söyleneceği, çiğköftelerin yoğrulacağı ve doyumsuz bir gecenin yaşanacağı 23. Bölümde ayrıca İbrahim Tatlıses geçtiğimiz hafta ilk kez seslendirdiği ve 11 yıl sonra çıkarttığı Gelmesin adlı parçayla bir anda sosyal medyada gündem olan ve şarkısı en çok dinlenilenler arasında yer alan İbrahim Tatlıses’in bu şarkıyı sevenlerine bir kez daha seslendireceği öğrenildi.

Zekeriya Ünlü Kimdir?

İbo Show2un 23. Bölüm konuğu olan ve türküleriyle hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü türkücü Zekeriya Ünlü 1962 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından müziğe gönül veren Zekeriya ünlü Kazancı Bedih ve Tenekeci Mahmmut Güzelgöz’den dersler almıştır. Kendini sıra gecelerinde yetiştiren ve sıra gecesi denince akla ilk gelenlerden olan Zekeriya ünlü bugüne kadar pek çok albüm yapmıştır. Bu albümlerden bazıları şunlardır. Bu Adam benim Babam, Şanlıurfa Sıra geceleri, Felek Sen Ne Feleksen, Ayrılık Treni, Mektebin Bacaları, Hale yar Zalım Yar, Kara Köprü narlıktır ve Yaram İçerden.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar