Çöp Adam 4. bölüm izle

Çöp Adam 4. bölüm izle
Çöp Adam 4. bölüm izle; Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana gelen Çöp Adam dizisinin 4. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Çöp Adam 4. bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam ve Sinan Albayrak’ın rol aldığı OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve henüz 3 bölüm yayınlanan Çöp Adam seyirci tarafından oldukça sevildi. Çarşamba akşamlarına ayrı bir heyecan getiren dizi ilk yayınlanmaya başladığı andan itibaren reytinglerde belli bir oranı tutturdu. Sonradan zengin olan bir adamın çocukluğunda yaşadığı travma sonucunda şimdiki hayatının etkilendiğinin hikayesinin anlatıldığı dizinin 4. Yeni bölümünde de seyirci yine ekrana bağlanacak.

ÇÖP ADAM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ogm Pictures tarafından hazırlanan Star Tv’nin yeni dizisi Çöp Adam Çarşamba akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Yeni başlayan ve sezona hızlı başlayan Çöp Adam dizisi seyirciyi etkilemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde kapatıldığı mahzenden kurtulmak için eline geçen fırsatı kullanamayan Peri, yine çaresizliğiyle baş başadır. Öbür taraftan Berrin, Tamer’in sadakatini sorgulamaya başlamıştır. Tamer’in sonunu düşünmeden başlattığı oyun, Berrin’in mahzeni keşfetmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Öbür taraftan herkes kaza geçiren Damla’yla ilgilenirken, Peri mahzende ölümle burun buruna gelmiştir. Bu arada Tamer, kurduğu oyundan ve Peri’yi kapatmasından pişmanlık duymamaktadır.

Çöp Adam 4. Bölümde seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının yeni başlayan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Çöp Adam dizisi her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. OGM Pictures’in hazırladığı Çöp Adam dizisinin yayınlanan yeni bölümünde Peri’nin geçmişiyle ilgili ipuçlarına erişen Tamer, bütün tehlikeleri göze alarak onu mutlu edecek bir sürpriz yapmak ister. Tamer’in yaptığı bu sürpriz sonucu mahzende değil, Ayvalık’ta uyanır ve bunun şaşkınlığını yaşar. Tamer ve Peri Ayvalık’ta geçirdikleri zaman içinde hem birbirlerini keşfeder hem de cesaretlerini sınarlar. Ancak ikilinin bu sefer oynamaya karar verdikleri oyunun kazananı ve kaybedeni olmayacaktır. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen yeni dizi Çöp Adam’ın 4. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar