Çöp Adam 5. Bölüm İzle

Çöp Adam 5. Bölüm İzle
Çöp Adam 5. Bölüm İzle; Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve OGM tarafından hazırlanan yeni dizi Çöp Adam bu akşam 5. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Çöp Adam 5. Bölüm İzle; Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Hülya şen ve Sinan Albayrak’ın rol aldığı Çöp Adam OGM tarafından Star Tv için hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Yağız alp Akaydın oturuyor. Geçmişinde travmatik sorunlar yaşayan Tamer’in zengin olduktan sonra bir konağa taşınması ve bu sırada gördüğü Peri’yi kaçırıp mahzene kapatmasının ve Tamer ve ailesinin psikiyatri tedavisi görmesinin hikayesinin anlatıldığı Çöp Adam yayınlandığı ilj dört bölümde seyirciden beklediği karşılığı almayı başardı. Her ne kadar yüksek bir başlangıç yapamasa da ilk on içinde yer almayı başaran yapımın yayınlanacak 5. Bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor.

Çöp Adam 4. Bölümde neler yaşandı?

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanmaya başlayan ve bu akşam 5. Bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi Çöp Adam’ın yayınlanan dördüncü bölümünde Tamer, Peri’yi İstanbul’dan alarak Ayvalık’a götürmüştür. Uyandığında gözünü başka bir yerde açan Peri bu duruma şaşırırken Tamer ve Peri Ayvalık’ta yalnız başlarına birkaç gün geçirmenin keyfini yaşamaktadırlar. Tamer’in aniden ortadan kaybolması karşısında çılgına dönen Berrin yalıyı birbirine katar. Ablası Ahu’nun eşinden boşanarak konağa gelmeye karar vermesi ise Berrin’i iyice bunaltır.

Çöp Adam 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve henüz dört bölüm yayınlanan OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisinin bu akşam ekrana gelecek 5. Bölümünde Tamer ve Peri gittikleri Ayvalık’tan geri İstanbul’a döneceklerdir. Ancak bu sefer Tamer karavanla İstanbul’a dönmek ister ve bu durum Peri’yi oldukça şaşırtır. Ama Peri’nin asıl şaşıracağı Tamer’in ona artık özgür olduğunu ve onu bir daha mahzene götürmeyeceği ve nereye isterse bırakacağını söylemesi olmuştur. Üstelikte Tamer Peri’den tüm olanlar için özür diler. Bu durum peri için yeni bir başlangıcın ilk adımıdır ve O da tamer için başka şekilde düşünmeye başlamıştır. Peri artık özgürdür ama Tamer’i bırak gitme niyetinde de değildir. Çöp Adam 5. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

28-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar