Çukur yeni sezon ne zaman? 3. sezon tarihi belli oldu mu?

Çukur yeni sezon ne zaman? 3. sezon tarihi belli oldu mu?
Show Tv'nin efsane dizisi Çukur sezon arası verdi. Seyircinin büyük beğenisini toplayan dizinin 3. sezon hazırlıkları şimdiden başladı. Peki dizi 3. sezonuna ne zaman başlayacak? 

Show TV'de yayınlanan ve sezon finali ile ekranlara ara veren Çukur dizisinin yeni sezonu için bekleyiş devam ediyor. Dizi severler 67. bölümüyle sezon finali yapan Çukur'da yeni sezonda neler olacağını merakla beklemeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Çukur’un sezon finalinde İdris Koçovalı ile Yamaç Koçovalı birbirlerine silah tutmuştu. Silahın patlamasıyla kimin vurulduğu merak ediliyor.

Çukur Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Show TV'de yayınlanan ve seyircinin adeta nefesini tutarak seyrettiği, fenomen haline dönüşen Çukur'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı seyirci tarafından merakla beklenirken ne yazık ki dizinin 3. Sezonunun başlayacağı tarih henüz belli olmadı. Çukur'un 2. Sezonun 17 Eylül 2018 tarihinde başladığı hatırlandığında 3. Sezonunda buna takın bir zamanda, yani eylül Ayının ikinci haftasında başlayacağı olası görülüyor.

Ayça Ayşin Turan, Çukur'a Katıldı!

Hakan: Muhafız dizisinde kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan'ın yeni sezonda Çukur kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Ayça Ayşin Turan'ın, 2'nci sezonda diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz'in yerine geçeceği konuşuluyor.

Çukur Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Mahallenin gençlerini karşısına toplayan Yamaç, Çukur'u kapatmasının nedeninin herkesi korumak olduğunu söylüyor. Çukur'un gençlerinden Yücel'i bulmak için yardım isteyen Yamaç gençleri gaza getirmek için konuşma yapıyor. İstediği cevabı alan Yamaç herkese ihtiyacı olduğunu söylüyor. Görevi alan Çukur'un gençleri ise İstanbul'un sokaklarına dağılıyor.

Çukur gençlerinin evinin yakınına kadar geldiğini gören Yücel köşeye sıkışmaya başlayınca Azer'i çağırıp tarihi öne alıyor. Herkesi karşısına diken Azer, Koçovalıları İstanbul'dan sürmek için yardım arıyor. İstediği karşılığı alamayan Azer, Koçovalıların yaptığı infazları öne sürüp kimsenin ses çıkarmadığını söylüyor. Bu arada Yücel Yamaç’ı tuzağa çekmek için sinsi bir oyun oynuyor ve Koçovalılar’ın kadınlarını kaçırıyor. Yamaç kendilerine gönderilen zarftaki mekana gidince kendini bir labirentin içinde buluyor. Duvarda Koçovalı kadınları gören Yamaç'ın öfkesi giderek artıyor. Sonunda orta noktayı bulan Yamaç karşısında İdris'i görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. Yamaç'a asıl şok ise Yücel'in sesini duyması oluyor. İkiliyi tuzağa düşüren Yücel bir tercih yapmalarını istiyor. Koçovalı kadınların hayatı karşılığında Yamaç ya da İdris'in canını istiyor.

19-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar