Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni adresi belli oldu

Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni adresi belli oldu
Show Tv ekranlarında 4. Sezonunun yaşayan fenomen dizi Çukur dizisinde Nehir karakteriyle Çukurseverlilerin gönlünde taht kuran Hazal Subaşı senaryo gereği diziden ayrılmıştı.

Ekranların fenomen dizisi Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni adresi belli oldu. Nehir karakteriyle Çukurseverlilerin gönlünde taht kuran Hazal Subaşı hangi dizide görev alacak? Hayranları ünlü oyuncunun yeni dizisini ve hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor. Hazal Subaşı kimdir? Şimdi detaylar

Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni adresi belli oldu

Show Tv ekranlarında 4. Sezonunun yaşayan fenomen dizi Çukur dizisinde Nehir karakteriyle Çukurseverlilerin gönlünde taht kuran Hazal Subaşı senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Ekranların aranan yüzlerinden olan 2 yaşındaki oyuncu çok geçmeden yeni bir diziyle anlaştı. Güzel oyuncu dijital eğlence platformu Gain'de yayınlanacak Bizi Ayıran Çizgi yapımında rol alacak.

Bizi Ayıran Çizgi dizisinde başrol oynayacak

TV100'den aldığımız habere göre, iki kişilik aşk dizisi olan Bizi Ayıran Çizgi’de başrol oynayacak olan Hazal Subaşı’nın partneri ise Ozan Dolunay olarak belirlendi. Şubat ayında sete çıkacağı duyurulan Bizi Ayıran Çizgi dizisi 20 dakikalık 5 bölüm halinde yayınlanacak. Canlitv platformu olarak genç oyuncu Hazal Subaşı’ya yeni rolünde başarılar diliyoruz.

Hazal Subaşı Kimdir?

1996 İzmir doğumlu Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisidir. Üniversitede okurken katıldığı 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı bir müddet mankenlik yapsa da oyuncu olmaya karar vererek eğitimler aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde canlandırdığı Zehra karakteriyle oyunculuk kariyerine adım attı. Ona asıl şöhreti ise yine bir TRT 1 dizisi olan Halka dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri oldu.

Rol aldığı diziler:

2020 – Çukur (Nehir) (Tv Dizisi)

2019 – Halka (Bahar) (TV Dizisi)

2018 – Bir Umut Yeter (Elif) (TV Dizisi)

2016 – Adını Sen Koy (Zehra) (TV Dizisi)

28-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar