Nesrin Cevadzade, Yasak Elma'dan Ayrılıyor mu?

Nesrin Cevadzade, Yasak Elma'dan Ayrılıyor mu?
FOFX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizinin güzel oyuncularından olan Nesrin Cevadzade'nin diziden ayrılacağı ile ilgili haberler ortaya altıldı. Peki ya işin gerçeği ne?

FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin, son yayınlanan 96. Bölüm fragmanı kafa karışıklığına sebep oldu.

     Yayınlanan fragmanda, Hasan Ali’nin Şahika’ya (Nesrin Cevadzade) ikram ettiği şalgam suyu yüzünden zehirlendiği ortaya çıktı. İçtiği şalgam suyundan dolayı ilk önce bayılan, ardından ise öldüğü söylenildi. Fragmanda Hasan Ali’nin kendi yardımcılarından, Şahika’dan kurtulmak istediği kısım olay konusu oldu. Diziden gerçekten ayrılıp ayrılmayacağını ise henüz bilmiyoruz. Tüm gerçekler 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümde belli olacak. Peki ya, eğer diziden ayrılacaksa buna ne sebep oldu? Bununla ilgili elimizde küçük de olsa bir teori var.

Nesrin Cevadzade, Yasak Elma'dan Neden Ayrılıyor?

     Henüz diziden ayrılıp almadığını tam olarak bilemsek de, elimizde bununla ilgili bir teori var.

    Bir Başkadır dizisinde rol alan güzel oyuncu Nesrin Cevadzade, dizideki rolü gereği, televizyona ve total izleyici için çalıştığını, bu durumdan memnun olmadığını dile getirip küfür etmişti. Bu durum filmin yapımcısı olan Fatih Aksoy’u zamanında rahatsız etmiş ve bu durumdan dolayı Nesrin Cevadzade’nin diziden ayrılacağı haberleri kuliste ve sosyal medyada konuşulmuştu. Nesrin Cevadzade’nin yakın arkadaşları olan Şevval Sam ve Eda Ece’nin araya girmesi ile yapımcı ikna edilmiş ve bu mesele rafa kaldırılmıştı.  Ancak son yayınlanan fragmandan anladığımız kadarıyla yapımcı Fatih Aksoy, sanırım kararını vermiş durumda.

  Benim kendi yorumum ise; sadece bu olayı göze aldığımız zaman, bir oyuncunun rolü gereği yaptığı bir şeyden dolayı, başka bir diziden kadro dışı kalması bence biraz saçma.  Tabi ki yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum. Netice biz izleyicilere küfür ediyor ancak burada ki asıl mesele, bunu gerçekten söylememiş, bir rol gereği yapmış olması. Belki istese o sahnede ki sözleri değişmesini isteyebilirdi, hatta belki de istedi. Ancak artık olan olmuş durumda ve elden bir şey gelmez. Yine de, sadece rol icabı biz sözden dolayı, bir oyuncunun işinden edilmesi pek de hoş değil. Neler olacağını hep beraber 1 Şubat Pazartesi akşamı FOX TV’de göreceğiz.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler