Damla Sönmez'den Yeni Dizi

Damla Sönmez'den Yeni Dizi
Son olarak Aziz dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Damla Sönmez’in rol alacağı yeni dizi belli oldu. Ünlü oyuncu yurt dışı için hazırlanacak Mavi Sürgün dizisinde rol alacak.

Türk dizi sektörü özellikle son yıllarda oldukça büyüyerek yurt dışına ihraç edilir hale geldi. Sadece Türk televizyonları için proje üretmenin dışında yapım şirketleri yurt dışı için de özel olarak içerik üretmeye başladı. Yerli oyunculardan kurulu kadrolarla ve yine yerli hikayelerle yapılan bu çalışmalardan birini de 03 Medya yapıyor. Yapım şirketi ülkemizin yanı sıra yurt dışı için de özel içerik üretmeye başladı. Mavi Sürgün adını taşıyan ve ünlü oyunculardan kurulu kadrosuyla dikkatleri çeken Mavi Sürgün 26 bölümden oluşacak ve dizi Güney Amerika için hazırlanacak. Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu dizinin senaryosunu okuyan ve çok etkilendiğini belirten ünlü ve güzel oyuncu Damla Sönmez’de dizinin kadrosuna katıldı. Halen cast çalışmaları devam eden Mavi Sürgün Dizisinin Güney Amerika’nın ardından ülkemizde de yayınlanması planlanıyor.

Damla Sönmez Mavi Sürgün’de

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve 26 bölümden oluşacak olan Mavi Sürgün dizisi Güney Amerika için projelendirilerek hazırlıklarına başlandı ve devam ediyor. Cast çalışması devam eden dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Son olarak damla Sönmez’in dahil olduğu dizinin kadrosunda Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak da yer alıyor. Ayrıca kadroda pek çok başarılı oyuncunun yer aldığı dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı ve 26 bölümün tamamının çekilerek teslim edileceği öğrenildi. Mavi Sürgün adlı dizinin yurt dışında yayınlandıktan sonra ülkemizde de yayınlanacağı öğrenildi ve 03 Medya’nın bunun için alternatif yayın kanallarıyla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Damla Sönmez Kimdir?

Güney Amerika’da yayınlanacak olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan Mavi Sürgün adlı dizide yer alacak olan ünlü ve güzel oyuncu Damla Sönmez 3 Mayıs 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Damla Sönmez bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kampüste Çıplak Ayaklar, Bornova Bornova, Çakal, Kurtuluş Son Durak, Uzun Hikaye, Ayla, Sibel, Camdan Papuçlar, Omuz Omuza, Kapıları Açmak, Fırtınalı Aşk, Emret Komutanım, Gece Gündüz, Türkan, Dinle Sevgili, Şubat, Güllerin Savaşı, Çukur, Alev Alev, Aziz yer almaktadır.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar