Ünlü Çift Aynı Filmde Buluştu

Ünlü Çift Aynı Filmde Buluştu
Sinema severler yeni bir korku filmini daha vizyonda seyretme şansını yakalayacak. Timur Acar ile eşi Eda Özerkan’ın rol aldığı Sırrını Biliyorum yakında vizyona girecek.

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan ve başarılı oyuncu çiftlerinden biri olan Timur Acar - Eda Özerkan çiftinin yeni projeleri belli oldu. Mutlu bir birliktelikleri olan çiftin aynı projede yer alacak olması magazin basınında ve sektörde gündem oldu. Ünlü çiftin şu sıralar hazırlıkları süren ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Sırrını Biliyorum adlı filmde birlikte rol alacakları öğrenildi. Trio Grup Pictures adlı yapım şirketi tarafından projelendirilen sinema filminin çekimleri için son hazırlıklar yapılırken filmin korku – komedi türünde olacağı öğrenildi. Cast çalışmaları halen devam eden Sırrını Biliyorum adlı filmde ayrıca pek çok başarılı oyuncu yer alıyor. Filmin çekimlerinin yaklaşık 4 – 5 hafta sürmesi ve ardından kurgu ve diğer post işlemlerinin ardından vizyona girmesi bekleniyor.

Sırrını Biliyorum

Trio Grup Pictures tarafından hazırlanan ve 1 Ekim tarihinde sete çıkması planlanan Sırrını Biliyorum adlı film için çalışmalar devam ediyor. Başrolünde başarılı oyuncu Timur Acar ile eşi Eda Özerkan’ın yer alacağı filmde ayrıca usta oyuncu Reha Özcan’da yer alacak. Battal Karslıoğlu ve Ebru Erdemoğlu tarafından kaleme alınan film Ebru Erdemoğlu’nun Komşum Bir Vampir adlı kitabından uyarlandı. Yönetmen koltuğunda Battal Karslıoğlu’nun oturacağı filmin çekimlerinin Bursa’da yapılacağı öğrenildi. Filmde rol alacak isimler arasında, Timur Acar, Eda Özerkan, Didem Balçın, Reha Özcan, Ayçe Abana, Alihan Tüürkdemir, Beren Gençalp, Sedef Şahin, Zeynep Gülmez ve Kahraman Sivri rol alıyor. Sırrını Biliyorum 1 Ekim tarihinde sete çıkıyor.

Timur Acar Kimdir?

Türk dizi ve sinema dünyasının aranılan isimlerinden olan ünlü oyuncu Timur Acar 22 Aralık 1979 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizi de rol almıştır. Timur Acar’ın rol aldığı yapımlar arasında, Organize İşler, Türkler Çıldırmış Olmalı, Başka dilde Aşk, Ah Kalbim, Çakallarla Dans, Devrimden Sonra, Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, Hayat Sana Güzel, Çakallarla Dans 3 – 4 – 5 - 6, Akıllara Seza, Aile Tablosu, Kurşun Yarası, Avrupa yakası, Akasya durağı, Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, Kertenkele, Neredesin Birader, Söz, Uzak şehrin Masalı ve Oğlum bulunmaktadır.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar