Damla Uğurtürk Yılmaz Erdoğan ile Çıkan Aşk Dedikodularına Ateş Püskürdü

Damla Uğurtürk Yılmaz Erdoğan ile Çıkan Aşk Dedikodularına Ateş Püskürdü
Yılmaz Erdoğan ile adı aşk iddialarına karışan Spiker Damla Uğurtürk isyan etti. Erdoğan'la hakkında çıkan aşk dedikodularını yalanladı.

Kendisinden 19 yaş büyük olan Yılmaz Erdoğan ile adı aşk iddialarına karışan Spiker Damla Uğurtürk isyan etti. Erdoğan'la hakkında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan genç spiker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada adeta ateş püskürdü. 

Aşk Dedikodularına İsyan Etti! 

Spor Spikeri Damla Uğurtürk ve Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Başarılı spiker kendisinden 19 yaş büyük olan Erdoğan ile hakkında çıkan aşk söylentilerini yalanladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla isyan eden Uğurtürk, "Haberler doğru değil. Kamuyu daha fazla ilgilendiren işler yapıyoruz. Onlara da aynı ilgiyi göstermeniz dileğiyle" açıklamasını yaptı. İşte Damla Uğurtürk'ün Instagram hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım:

Yılmaz Erdoğan ve Damla Uğurtürk, Beşiktaş Kulübü'nün "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında bir araya gelmişti. İkili Ağustos ayında Vodafone Park'ta düzenlenen "Ödül Senin" organizasyonunda sunuculuk görevini üstlenmişti. Bir Youtube kanalı olan Uğurtürk, gecenin ardından Erdoğan'ı konuk almıştı. 

Ardından Yılmaz Erdoğan İstanbul Etiler'de genç bir kadınla görüntülenmişti. Basın mensuplarını görünce paniğe kapılan ikili, birbirinden uzaklaşmıştı. Kendisine soru soran muhabiri "Tamam kaybol" diyerek tersleyen Erdoğan'ın yanındaki genç kadının Damla Uğurtürk olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından ikilinin adı aşk iddialarına karışmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Uğurtürk'ün Erdoğan'dan 19 yaş küçük olması basının gündemine oturmuştu. İkili eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. 

Damla Uğurtürk Kimdir?

Şu anda spor spikeri olarak kariyerine devam eden Damla Uğurtürk, 1986 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Uğurtürk, Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Ardından sık sık ekranlarda yer alan Uğurtürk, uzun yıllar NTV, TGRT, Kanal B ile TRT'de muhabirlik ve spikerlik görevlerini üstlendi. Başarılı spikerin aynı zamanda LÖSEV gönüllüsü olduğu da bilinmekte. 

Yılmaz Erdoğan'ın Aşk Hayatı 

Oyuncu ve Senarist Yılmaz Erdoğan, 2006 yılında evlendiği 12 yıllık eşi Belçim Bilgin ile 2018'de yollarını tamamen ayırmıştı. Ancak eski çift pandemi döneminde sokağa çıkma yasağını bir arada geçirmişti. Eski çiftin oğulları Rodin Erdoğan için sık sık bir araya geldiği de biliniyor. Belçim Bilgin ise boşanmasının ardından yapımcı Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlamıştı.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar