Uraz Kaygılaroğlu İle Aşk Yaşıyorlar!

Uraz Kaygılaroğlu İle Aşk Yaşıyorlar!
Sefirin Kızı dizisiyle izleyicinin büyük beğenisini toplayan Uraz Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Kaygılaroğlu'nun paylaşımları gündemde bomba etkisi yarattı. 

Uraz Kaygılaroğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Sefirin Kızı dizisiyle izleyicinin büyük beğenisini toplayan başarılı oyuncunun sosyal medya paylaşımları gündemde bomba etkisi yarattı. 

 

Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk haatında flaş bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncunun İnstagram hesabı üzerinden, bir kadınla sarılırken verdiği pozu paylaştı. Kaygılaroğlu'nun bu samimi pozu sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Kaygılaroğlu bu  samimi kareyle yaptığı paylaşımın üstüne, sevgilisinin sosyal medya hesabını etiketledi. Bu sayede sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı. İddialara göre yakışıklı oyuncu, Menajer Önem Günal'ın ekibinde görev yapan, Basın Danışmanı ve Oyuncu Menajeri Gamze Okutucu ile birlikte. İşte Kaygılaroğlu'nun sosyal medya hesabında paylaştığı o fotoğraf! 

Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında 5 yıllık eşi Melis İşiten'den boşanmıştı. Kaygılaroğlu, kızı Ada için sık sık eski eşiyle bir araya geldiği biliniyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren başarılı oyuncunun adı, pek çok güzel ve ünlü isimle aşk iddialarına karışmıştı. Bu isimlerden birisi de güzel oyuncu Aslı Enver'di. Ancak ikilinin flörtü çok kısa bir zamanda sona ermişti.

 

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisi Gamze Okutucu Kim?

Uraz Kaygılaroğlu'yla adı aşk iddialarına karışan Gamze Okutucu, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunu. Üniversiteden mezun olduktan sonra İspanya'da öğrenim hayatına devam eden Okutucu, film festivallerinde ve sponsorluk etkinliklerinde organizatörlük yaptı.

Ardından uzaktan çalışmaya başlayan Okutucu, uzun süre sanatçı menajerliği ve etkinlik organizasyonlarında görev yaptı. Ardından 2017 yılı itibariyle Önem Günal Menajerlik ajansı bünyesinde çalışmaya başladı. Okutucu, şu anda reklam ve basın danışmanlığı işlerinin yanı sıra oyuncu menajerliği de yapmaya devam ediyor.

 

 

13-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar