Defne Samyeli ekranlara geri dönüyor!

Defne Samyeli ekranlara geri dönüyor!
Defne Samyeli ekranlara geri dönüyor! Güzel oyuncu Defne Samyeli, yakında final yapması planlanan o diziye geri dönüyor!

Ünlü oyuncu Defne Samyeli, kısa süre sonra ekranlara geri döneceğini açıkladı. Star Tv kanalının üç sezondur seyircisi ile birlikte olan projesi İstanbullu Gelin dizisine daha önce konuk oyuncu olarak katılan Defne Samyeli, tekrar ekranlara dönüyor. Peki güzel oyuncu Defne Samyeli, hangi dizide rol alacak? Defne Samyeli'nin yeni dizisi belli oldu mu? Star tv İstanbullu Gelin ne zaman final yapacak? İstanbullu Gelin, Esma nerede? İşte merak ettiğiniz tüm ayrıntılar sizlerle!

03 Medya ve Onur Güvenatam öncülüğünde ekranlara gelen İstanbullu Gelin dizisi çok yakında final yapmayı planlıyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş otururken, senaryosunda ise Ali Aydın yer almaktadır. Aşk ve romantik konularını içeren İstanbullu Gelin Boran ailesinin hikayesini ele almaktadır. 

Son bölümlerini yayınlamaya devam eden İstanbullu Gelin'de yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce konuk oyuncu olarak diziye katılan ünlü oyuncu Defne Samyeli, tekrar diziye konuk olacak. Büyük final öncesi birbirinden ilginç olayların yaşanacağı dizide heyecan dorukta. Peki İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak? Defne Samyeli, diziye ne zaman katılacak? İşte ayrıntılar...

Siren karakteri ile tekrar İstanbullu Gelin'e konuk olacağını öğrendiğimiz Defne Samyeli'nin merakla ekranlara gelmesini bekliyoruz.

İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı?

İstanbullu Gelin son bölümde, yangından kurtarılan Nazif'in tekrar hayata dönmesiyle herkes rahatlamıştı. İkiz bebekleri olacağını öğrenen Nazif'in hastanede kendine has sevincini yaşarken, öte yandan da Esma Sultan yaşadığı suçluluk duygusu ile evi terketmeye karar vermişti. Hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan Esma Sultan'ın ardından koca bir üzüntü yaşantı. Peki Boran ailesi Esma Sultan'ı bulabilecek mi?

Defne Samyeli kimdir?

1972 yılında dünyaya gelen Defne Samyeli, İstanbul doğumludur. Aslen Malatya'lı olan Defne Samyeli, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünden İş adaresi bölümüne geçiş yaparak mezun olan Defne Samyeli, İnter Star güzellik yarışmasında 'Tükiye üçüncü güzeli' oldu. Avrupa Güzellik Yarışması'nda da üçüncülüğü kazanan Defne Samyeli, bir çok başarılı yapımda yer almıştır

Defne Samyeli rol aldığı diziler

Babam Sınıfta Kaldı

Kurtlar Vadisi Pusu

İstanbullu Gelin

06-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar