Game of Thrones'ta Starbucks bardağı skandalı

Game of Thrones'ta Starbucks bardağı skandalı
Sekizinci sezonunu yaşayan Game of Thrones dizisinde bardak skandalı! Dördüncü bölümünde dizi Starbucks bardağının görülmesiyle gündeme geldi.

Game of Thrones sekizinci sezonunu gören bir dizi. Bu sezon 4. Bölümde bardak skandalı yaşandı. Winterfell'de geçen bir sahnede Starbucks bardağı görüntülendi. Bardak ya kasten oraya kondu veya hataen unutuldu bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey var o da bu skandal epey mizah konusu oldu. canlitv takipçileri için şimdi detayları veriyoruz.

Game of Thrones'ta Starbucks bardağı skandalı

Dünya çapında bir fenomene dönüşen ve her bölümüyle gündeme gelen Game of Thrones dizisi bu kez, farklı senaryosuyla değil bir sahnede Starbucks bardağının görülmesiyle gündeme geldi. Sekizinci ve final sezonuyla ekrana gelen Game of Thrones, dördüncü bölümü hiç alakasız bir olayla ses getirdi.

Arya Stark’ın zaferini kutlamak üzere bir araya gelen ve kadeh kaldıran kahramanların masasında kahve zinciri Starbucks’ın bardağı vardı. Masanın üzerinde ve Daenerys Targaryen’in önünde duran Starbucks bardağı pek çok çekimde görüldü ve bu görüntü skandala dönüştü.

Olay nasıl gerçekleşti?

Bir anda sosyal medyanın gündemine düşen görüntü defalarca tıklandı ve çeşitli şekillerde yorumlandı. Öyle ki bardağın viral amaçlı konulduğunu iddia edenlerin yanı sıra orada unutulduğunu düşünenler de çıktı. Konuyla ilgili yüzlerce espri havada uçuştu. Kahve bardaklarına isim yazılması sırasında yapılan komik hatalarla tiye alınan Starbucks’ın Daenerys’in adını nasıl yazdığı en çok sorulan soru oldu. Daenerys’in kahve tercihini sorgulayan yorumların akabinde kahve zinciri Starbucks’ın gerçekten dünyanın her yerini ele geçirdiğine kanıt olarak bu sahneyi sunanlar bile oldu. hızını alamayan bazı kullanıcılar, “Starbucks Winterfell’e de şube açtı” yorumunu dahi yaptı.

Dizinin final sezonundan çok hoşnut kalmayan ve hayal kırıklıklarını dile getiren bazı fanlar ise, ekibin gevşek tutumlarından ve bardağın hataen unutulduğunu savunarak set ekibin suçladı. Şimdi konu ile atılmış bazı mesajları canlitv takipçileri için paylaşıyoruz.

1-İlk olarak bu tweet ile insanlar bir aydınlanma yaşadı.

2- Starbucks Winterfell şubesi mi orası?

3- Bazı ülkelerdeki STARBUCKS sayıları;

winterfell..1

yunanistan..18

ispanya ..107

fransa..121

almanya..161

TÜRKİYE..408

4- Karton kutudaki 1 liralık kahveyi 15 tl'ye alıp, olimpiyat meşalesi gibi elinde dolaştırdığında statü atladığını sanan zavallılar..!

5- Ejderhaları bağlayın, geceyi Starbucks’ta geçireceğiz.

6- Jon kutlama gecesinde antibiyotik aldım ben içmeyeyim bu akşam dedi diye Starbucks'tan kahve almışlar ne var yani bunda?

7- Okazy Seçim Sonrası Kaygı Bozukluğu

8- Hey Daenerys, adamım içeceğine dokunmamışsın bile?

+Ben iyiyim ya lattem var da.

9- Bardağında yazanları buldum, merak edenlere gelsin. — el RABİA

10.+laktozsuz olsun ama emmi!

-laktozsuz süt kalmadı yeğenim.

11- Starbaksa laf eden bir daha düşünsün lütfen!

12- Bıktık şu bir kahve alıp gün boyu etrafı kesen boş tiplerden

07-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar