Demet Evgar'lı Bahar Dizisi: Yayın Günü, Kanalı ve Özeti

Demet Evgar'lı Bahar Dizisi: Yayın Günü, Kanalı ve Özeti
Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisi, ekranlarda büyük bir ilgiyle izleniyor. Peki, bu popüler dizi hangi gün, hangi kanalda yayımlanıyor?

Geçen hafta dizide neler yaşandı? Ve Bahar dizisi hangi diziden uyarlandı?

Bahar Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Bahar Dizisi Hangi Gün Yayınlanıyor?

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Bahar dizisi, her perşembe yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor.

Bahar Dizisinin Oyuncuları Kimler?

  • Demet Evgar
  • Buğra Gülsoy
  • Mehmet Yılmaz Ak
  • Ecem Özkaya
  • Füsun Demirel
  • Elit Andaç Çam
  • Demirhan Demircioğlu
  • Nil Sude Albayrak
  • Sena Kalıp
  • Alisa Sezen Sever
  • Hatice Aslan

Bahar Dizisi Uyarlandığı Dizi

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi, 2023 yılında yayımlanan Kore yapımı Doctor Cha dizisinden uyarlanmıştır.

Bahar Dizisinin Konusu

Dizide, Bahar karakteri ani bir hastalıkla karşılaşır ve bu durum ailesinin ve özellikle eşi Timur'un gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Bahar'ın hayatındaki değişimler ve ailenin dinamikleri üzerine odaklanan dizi, trajikomik hikayelerle dolu bir serüven sunuyor.

Geçen Hafta Bahar Dizisinde Neler Oldu?

Son bölümde, Bahar hastalığından kurtulur ve yeni bir hayata başlar. Ancak, dönüşü onu bekleyenlerde şaşkınlık yaratır ve Bahar'ın aldığı kararlar tüm dengeleri değiştirir. Timur ve Nevra arasındaki gerilim artarken, Bahar'ın en büyük destekçisi Evren olur. Geçmişin izleri de yavaş yavaş ortaya çıkar ve izleyiciler finalde büyük sürprizlerle karşılaşır.

Kimdir Buğra Gülsoy?

Ankara'da doğan ve oyunculuk kariyerine genç yaşta adım atan Buğra Gülsoy, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınan isimlerinden biridir. Sahip olduğu yetenek ve çalışkanlıkla dikkat çeken Gülsoy, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

1982 yılında dünyaya gelen Buğra Gülsoy, Ankara'da ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk tutkusuyla genç yaşta tanışan Gülsoy, 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Üniversite eğitimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi mimarlık bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur.

Oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra Kıbrıs'ta bulunan Buğra Gülsoy, Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Aynı dönemde kısa film yönetmenliği de yaparak yönetmenlik yeteneğini de ortaya koymuştur. Buğra Gülsoy, uluslararası alanda da tanınmış ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim almıştır.

23-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler