Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık açıklaması

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık açıklaması
Ayrıldıkları yönündeki haberlere tepkileri merak edilen çift, basın mensuplarının "Ayrılık haberlerine ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna esprili bir yanıt verdiler.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden gelen ayrılık açıklaması sosyal medyayı hareketlendirdi. Komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye gelen Demet Özdemir ve son albümüyle iyi bir çıkış yakalayan şarkıcı Oğuzhan Koç, 'ayrılık' haberleriyle ilgili konuştu. Hayranları evlenme aşamasında olan çift hakkındaki iddialara ne dedi? Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti yoksa ayrılıyor mu? Ünlü oyuncu Demet Özdemir, haberimizde. Şimdi detaylar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık açıklaması

Sosyal mecralarda birbirine çok yakıştırılan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, evlilik aşamasındayken ayrılık haberleriyle gündemi salladı. Bir süredir anlaşamayıp ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisi için bir araya gelen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti.

Aramız düzelsin diye Cem Yılmaz izlemeye geldik

Ayrıldıkları yönündeki haberlere tepkileri merak edilen çift, basın mensuplarının "Ayrılık haberlerine ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna esprili bir yanıt verdiler. Ayrılık haberlerine gülüp geçen Demet Özdemir konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Moralimiz bozuktu. Biz de ayrı ayrı Cem Yılmaz gösteriyi izlemeye geldik. Belki aramız düzelir diye. Belki de yan yana koltuklara oturmayız" 
Ayrılık haberlerini yalanlayan Demet Özdemir, bir muhabirin "Evlenene kadar bu haberler devam ediyor. Evlendikten sonra ayırmaya çalışıyoruz" şeklindeki yaptığı esprili yoruma ise bakın nasıl cevap verdi: " Bir hafta sonra yine hakkımızda bu yönde haberler çıkacak ama biz yine çıkıp, her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceğiz."

Yılbaşı planları merak edilen Demet Özdemir, bu sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturan Oğuzhan Koç’a göre hareket edeceklerini belirtirken aynı soruya Oğuzhan Koç şu cevabı verdi: "Yılbaşında çalışıyor muyuz, tatil mi yapıyoruz henüz belli değil. Muhtemelen bir hafta, 10 gün içinde netleşir. Ona göre karar vereceğiz" 

Demet Özdemir Kimdir?

1992 Kocaeli doğumlu oyuncu, ses sanatçısı Bengü'nün dansçı grubunda yer aldı. Oynadığı Pegasus reklam filmiyle kariyerine başlayan Özdemir, “Sana Bir Sır Vereceğim” dizisinde canlandırdığı Aylin karakteriyle şöhrete ulaştı. 

Rol Aldığı Yapımlar:

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim
2014 - Kurt Seyit ve Şura
2014 - Kaçak Gelinler
2015 - Tut Sözünü
2015 - Çilek Kokusu
2016 - No: 309
2018 - Erkenci Kuş
2020 – Doğduğun Ev Kaderindir
 

02-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar