Demet Özdemir'in Dans Videosu Herkesi Büyüledi

Demet Özdemir'in Dans Videosu Herkesi Büyüledi
Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, Onur Alp Sancaktar ile beraber dans ettiği videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Uzun süredir Oğuzhan Koç ile birliktelikleri devam eden güzel oyuncu Demet Özdemir'in sosyal medyadan paylaştığı dans videosu ile büyük ilgi topladı. Dansçı arkadaşı ile sarmaş dolaş dans eden Özdemir'in videosu hayranları tarafından kısa sürede çok fazla beğeni topladı.

Yılın aşk bombası olarak ilişkilerini ilan eden çiftin son dönemde konuşulan ayrılık iddiaları ile gündeme geldiler. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'den bomba gibi bir paylaşım geldi.

Galeride Kalmasın

Sosyal medya platformunda Onur Alp Sancaktar ile dans ettiği keyifli anı paylaşarak  "Galeride kalmasın" notu ile takipçilerine sundu. Paylaşımı ile takipçilerini adeta büyülemeyi başaran Demet Özdemir dansçı yakın arkadaşıyla sarmaş dolaş dans ettiği video binlerce beğeni ve yorum geldi.

Aşkları Kaldıkları Yerden Devam Ediyor

Ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftin hayranları bu habere üzülürken, çiftin yoluna devam ediyor olması herkesi çok mutlu etti. Acun Medya yapımcılığı ile ekranlarda yerini alan O Ses Türkiye'nin çekimlerinden ve müzik çalışmalarından kaynaklanan yoğun bir dönem yaşayan çiftin tartışma yaşadığı iddia edilmişti.  Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un  kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra birbirlerinden özür dileyip aşklarına kaldıkları yerden devam etmeyi başarmışlardı.

Bin Bir Yetenek Demet

Genç oyuncu Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de dünyaya geldi. Şuana kadar başarılı birçok yapıma imzasını atan güzel oyuncu takdir gören ve çok beğenilen bir oyuncu olarak hafızalara ismini kazımayı başardı. Birçok ödüle layık görülen oyuncunun yetenek üzerine yetenek eklemesi kariyeri adına atmış olduğu önemli adımlardan biri oldu. Ekran deneyimine ünlü şarkıcı Bengü’nün klibinde dans eden Özdemir, şimdilerde ise hobi olarak Onur Alp Sancaktar ile dans etmeye devam ediyor.

Onur Alp Sancaktar Kimdir?

Ünlü oyuncunun dans videolarında yer alan Onur Alp Sancaktar ise kimdir diye merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Onur Alp Sancaktar ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Aynı zamanda Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunudur. Bir reklam fili ile tanınmış  aynı zamanda Bizim Okul ve Arka Sokaklar dizilerinde rol almıştır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk isimli dizide oyuncu kadrosunda yer almış ve dizide Ozan karakterine hayat vermiştir.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar