Demet Özdemir'den çarpıcı açıklamalar! Seri katili canlandırmak isterim

Demet Özdemir'den çarpıcı açıklamalar! Seri katili canlandırmak isterim
Oyuncu Demet Özdemir kariyeri ve gelecek planları hakkında konuştu. Çarpıcı açıklamalar yapan Demet Özdemir, "Seri katili canlandırmak isterim" dedi.

Ekranların son dönemde yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Demet Özdemir katıldığı bir reklam çekiminin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Güzel oyuncu Demet Özdemir, kariyeri ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. Gelecekte Türkan Şoray'ı canlandırmak istediğini belirten Özdemir'in bir diğer kariyer hedefinin güzel bir seri katili canlandırmak olduğu öğrenildi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Demet Özdemir, aşk hayatıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir'in hayatında biri var mı?

Tv8'de yayınlanan ve en çok izlenen dizilerden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol olarak yer alan Demet Özdemir özel hayatıyla da merak edilen ünlülerden. Sık sık hakkında ilişki haberleri yapılan Özdemir bu haberlere son noktayı koydu. Demet Özdemir, "Artık çıkan haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyamdan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir: Türkan Şoray'ı canlandırmak isterim

Doğduğun Ev Kaderindir'deki başarılı performansıyla kariyer hayatına devam eden Demet Özdemir, gelecekte rol alamk istediği projeler hakkında da konuştu. Ünlüler dünyasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz? Sorusunu cevaplayan Demet Özdemir, "Türkan Şoray’ı çok canlandırmak isterim. O Yeşilçam dünyasını, sinemasını canlandırmayı isterdim. Tabii onun dışında sayabileceğim çok saygın insanlar da var" dedi. Tiyatro eğitimi de aldığını belirten Demet Özdemir bir tiyatro projesinde de yer almayı çok istediğini belirtti.

Bir seri katili canlandırmak heyecan verici olur

Güzel oyuncu Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde acı çeken bir kadını canlandırıyor. Özdemir ileride yer alacağı projelerde bir seri katili canlandırmak istediğini de açıkladı. Gelecek planları sorulan Özdemir, "Bu dizi bittikten sonra yeni hayallere mutlaka kucak açacağım. Her projede, her dizide farklı bir şey yapmak benim için tabii çok büyük bir heyecan ve keyif olacaktır. Bir seri katili canlandırmak heyecan verici olur. Şimdi de çok psikolojik bir iş yapıyoruz. Bu da çok köşeleri olan dramı ağır bir iş ama seri katili canlandıran bir kadın güzel olabilir" açıklamasını yaptı.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar