Hadise İle Kaan Yıldırım Evlilik Kararı Aldı!

Hadise İle Kaan Yıldırım Evlilik Kararı Aldı!
Oyuncu Kaan Yıldırım ile Şarkıcı Hadise arasında yaşanan aşk alınan bir kararla evliliğe evrilmek üzere. Çiftin önümüzdeki yaz ayında nikah masasına oturacakları iddia ediliyor.

Ünlü isimlerden şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım uzun süredir birliktelik yaşıyorlar. Yaklaşık 10 aydır birlikte olan çift geçtiğimiz aylarda ailelerini de tanıştırmış ve ilişkilerinde ciddi olduklarını herkese ilan etmişlerdi. Sık sık birlikte olan ve gayet mutlu bir çift görünümü veren ikili her ne kadar magazin basınından uzak kalmaya çalışsalar da sık sık ilişkileriyle ve mutlu paylaşımlarıyla gündeme geliyor. İlişkilerinde ailelerin de onayını aldıktan sonra daha rahat olan çift şimdilerde başka bir kararın arifesinde bulunuyorlar. İddialara göre birlikteliklerini artık resmiyete dökmek isten çift evlilik yolunda karar almak üzereler. Kaan Yıldırım’ın ailesinin de evlilik istediği ve Hadise’ye kızım diye hitap ettikleri konuşulurken çiftin önümüzdeki yaz ayında nikah masasına oturma planı yaptıkları iddia edildi. İşte haberin detayları!

Hadise & Kaan Yıldırım Evliliğe Doğru!

Ünlü ve başarılı Oyuncu Kaan Yıldırım şu sıralar yoğun bir hazırlığın içinde. Hekimoğlu dizisinde Doktor Mehmet Ali karakterine de hayat veren başarılı oyuncu şarkıcı Hadise ile olan ilişkilerini resmiyete taşımak için planlar yapıyor. Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı yaklaşık 10 aydır devam ederken çiftin ailelerin de onayını almasıyla evlilik için önlerinde hiçbir engel kalmadı. Bu durum karşısında çift önümüzdeki yaz ayında nikah masasına oturmak için şimdiden plan yapmaya başladılar. Göktürk’te müstakil bir ev arayan çiftin romantik ve özel bir düğün planladıkları iddia ediliyor. Kaan Yıldırım’ın anne ve babasının çok sevdikleri müstakbel gelin adayı Hadise’ye kızım diye hitap ettikleri öğrenilirken ailelerin çiftin biran önce evlenmelerini arzuladıkları öğrenildi.

Yaza Düğün Var!

Ocak ayından itibaren birlikte olan Hadise Kaan Yıldırım çiftinin evliliğe hazırlandıkları konuşulurken çiftin her fırsatta aşklarını dile getirmeleri dikkatlerden kaçmıyor. Aşklarıyla sık sık magazin basınının sayfalarını ve sosyal medyayı süsleyen çiftin mutlulukları her hallerinden belli olurken düğün için hiçbir sorun olmadığı sadece zaman olarak yaz ayını tercih ettikleri konuşuluyor. Müstakil bir evde yaşamak isteyen çiftin ev arayışları devam ederken evliliğin romantik bir düğünle taçlanması bekleniyor. Bu konuyla ilgili tüm gelişmeleri canlitv.com adresinden takip edebilir ve Kaan Yıldırım Hadise aşkının her anına şahit olabiliriniz.

 

23-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar