Demet Özdemir’in hem yeni hem eski proje heyecanı!

Demet Özdemir’in hem yeni hem eski proje heyecanı!
Demet Özdemir yer ladığı yapımlarda gösterdiği performansla göz kamaştırıyor. Demet Özdemir, Disney Plus’ın MF Yapım imzalı "Dünyayla Benim Aramda" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Netflix'te yer alan Aşk Taktikleri filmi ve Oğuzhan Koç'la aldığı evlilik kararıyla gündemin ilk sırasına oturan Demet Özdemir’den hem eski hem de yeni proje haberi geldi. Yaptığı her hamle ile rakiplerini kıskandıran Demet Özdemir'in projeleri merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir kimdir? Yeni ve eski projeleriyle Demet Özdemir haberimizde. Şimdi detaylar

Demet Özdemir’in hem yeni hem eski proje heyecanı!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile bir ayrılıp bir barışan Demet Özdemir dizilerde gösterdiği istikrarlı performansla göz kamaştırıyor. Demet Özdemir, Disney Plus’ın MF Yapım imzalı "Dünyayla Benim Aramda" dizisinin hazırlıkları sürüyor. Öte yandan Şükrü Özyıldız'la birlikte rol aldığı Netflix filmi Aşk Taktikleri'nin ulaştığı rakamlar her iki oyuncuyu da mutlu etti.

Çok sayıda tebrik adlı

Güzel oyuncu her iki projeyle ilgili olağanüstü bir ilgi gördüğünü saklamıyor. Tv8'de yayınlanan  Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra yıldızı parlayan genç oyuncu, projeleriyle ilgili çok güzel tepkiler aldığını belirten Özdemir, tatil için gittiği Amsterdam’da hayranları tarafından rahat bırakılmadı. Gittiği her ortamda hayranlarının ilgisine mazhar olan başarılı oyuncu teşekkür ettiği sosyal medya hesabından duygularını şu sözlerle paylaştı: "Amsterdam caddelerinde bu kadar çok tanınmayı beklemiyordum." 

Dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus’ta yayınlanacak olan "Dünyayla Benim Aramda” dizisine son olarak Metin Akdülger de dahil oldu. MF Yapım imzalı dizi için Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile anlaşılmıştı.

Yıldızı parlıyor

Güzel oyuncu Demet Özdemir başarılarıyla rakiplerini kıskandırmaya devam ediyor. Genç oyuncu son olarak oyuncuların performansını ölçen ve kariyerlerini etkileyen IMDb Starmetre sonuçlarıyla gündeme gelmişti. Türk kadın oyuncular arasında ilk sıraya genel sıralama da ise Can Yaman’dan sonra 2. sıraya yerleşen Demet Özdemir en yakın rakibine büyük fark atmıştı. 

Demet Özdemir Kimdir?

1992 İzmit doğumlu Özdemir, şarkıcı Bengü'nün dansçı grubunda yer aldı. Oyuncu olmaya kara veren Demet Özdemir, oynadığı Pegasus reklam filmiyle kariyerine başladı. “Sana Bir Sır Vereceğim” dizisinde canlandırdığı Aylin karakteriyle şöhrete ulaştı.

Rol Aldığı Yapımlar

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

2014 - Kurt Seyit ve Şura

2014 - Kaçak Gelinler

2015 - Tut Sözünü

2015 - Çilek Kokusu

2016 - No: 309

2018 - Erkenci Kuş

2020 – Doğduğun Ev Kaderindir

2022- Aşk Taktikleri

22-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar