Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan oyuncu transferi!

Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan oyuncu transferi!
Camdaki Kız dizisinde rol almakta olan usta oyuncu Netflix platformunda yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisine dahil edildi.

Bu yıl Netflix platformunda yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde rol alan usta oyuncu Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Engin Şenkan, Süslü Korkuluk dizisine katıldı

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı ve yapımcılığını OGM Pictures'in yaptığı dizininin kadrosuna bir isim daha eklendi. Son olarak Camdaki Kız dizisinde izlediğimiz Engin Şenkan, Süslü Korkuluk dizisiyle anlaştı. 

Engin Şenkan, çok yakında Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un can vereceği Peyami karakterinin dedesini canlandıracak.

Süslü Korkuluk dizisinde kriz üstüne kriz

OGM Pictures imzası taşıyan Süslü Korkuluk dizisi, yılbaşı gecesi TV8 ekranlarında yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. TV8 ekranlarında yayınlanacak dizi ile ilgili büyük bir kriz patlak verdi. Yapım şirketi ve kanal arasındaki anlaşma dizi başlamadan sona erdi. Sonrasında Süslü Korkuluk dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. Çağatay Ulusoy, Alina Boz ve Olgun Toker'in rol alacağı açıklanan dizide bir de ayrılık yaşandı. Alina Boz başrolünde olacağı diziden ayrıldı. Oyuncunun yerine Esra Bilgiç diziye dahil edildi. Hemen ardından dizi için Disney Plus ile masaya oturulsa da daha sonra Netflix ile anlaşmaya varıldı. Süslü Korkuluk dizisinin ilk sezonu 2022 yılı içerisinde platformdaki yerini alacak.

Engin Şenkan kimdir?

1 Ocak 1944 tarihinde dünyaya gelen Engin Şenkan, Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. 60'lı yıllardan itibaren tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. 80'li yıllardan bu yana televizyonlarda boy gösteriyor. 1984 yılında TRT 1'de yayınlanan Yalnızlar dizisinde rol aldı. 1991 ve 2002 yılları arasında sırasıyla TRT 1, Star TV, Show TV'de yayınlanan Bizimkiler dizisinde Şevket karakterini canlandırdı ve  bu en bilinen rolü oldu. Bizim Çocuklar, Koltuk Sevdası, Kınalı Kar, Serseri, Büyük Umutlar, Hatırla Sevgili, Baba Ocağı, Gönül Ferman Dinlemiyor, Dila Hanım, Kurt Seyit ve Şura, Emanet, Muhteşem İkili, Kurşun ve Camdaki Kız gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosuna dahil edildi.

21-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar