Demet Özdemir'in yeni projesi belli oldu!

Demet Özdemir'in yeni projesi belli oldu!
Güzel oyuncu Demet Özdemir'in yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu Erkenci Kuş'un ardından ne ile ekranlarda olacak?

Son zamanların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, kısa sürede ekranların başarılı isimleri arasında yer almayı başarmıştı. Fox tv kanalında yayınlanan No 309 dizisi ile herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Demet Özdemir, ardından Erkenci Kuş dizisi ile başarısına başarı katmıştı. Tüm hayranlarının büyük bir beğeni ile takip ettiği Demet Özdemir, oyuncu partneri Can Yaman ile birlikte uyumlu bir ikili olmuştu.

Kısa sürede önemli bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir, rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin yapım firması Gold Film ile 5 projelik anlaşma sağladı. Güzel oyuncunum başarısını farkeden yapım şirketi ünlü ismi kaçırmamak adına işini garantiye almış oldu. Bir çok markanın yakından takip ettiği oyuncu Demet Özdemir'in hangi projelerde yer alacağı ise merak konusu.

Erkenci Kuş dizisinin biteceğini öğrenen seyirci büyük bir üzüntüye kapılmıştı. Özellikle başrol oyuncuları arasında yer alan Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin ekranlardan ayrılacağı düşüncesi tüm hayranlarının üzülmesine neden olmuştu. Ancak gelen bilgilere göre güzel oyuncu Demet Özdemir, uzun süre ekranlarda olmaya devam edecek. Hatta güzel oyuncunun Can Yaman ile birlikte uyum sayesinde, ikilinin tekrar başka bir dizide birlikte rol alabilecekleri konuşuluyor. Tüm bunların yanı sıra güzel oyuncu Demet Özdemir, ilerleyen zamanlarda bir reklam filminde rol alacağı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz gün aldığımız bilgilere göre, gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına Demet Özdemir'in müjdesini verdi.

'Demet Özdemir'in ünlü bir şampuan markasının reklam kampanyası için imza aşamasında olduğu konuluyor' sözlerini kullanan Birsen Altuntaş, güzel oyuncunun hayranlarını mutlu etti.

Demet Özdemir kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen Demet Özdemir, Kocaeli doğumludur. Şarkıcı Bengü'nün danscı kızlarından birisi olan Demet Özdemir, ilk olarak 2013 yılında ekranlara gelmeye başlayan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol almaya başladı. Ardından bir çok projede yer alan güzel oyuncu, No 309 dizisi ile başarısını kanıtladı.

Demet Özdemir rol aldığı dizi ve filmleri

No 309

Kurt Seyit ve Şura

Erkenci Kuş

Çilek Kokusu

Sana Bir Sır Vereceğim

26-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar