Devrim Yakut’un yeni dizisi belli oldu

Devrim Yakut’un yeni dizisi belli oldu
Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kirli Sepeti adlı dizi başarılı oyuncu Devrim Yakut’u kadrosuna kattı.

Yaz dizilerinin yayına girmesi ve bu dizilerin çalışmalarının rutin peryoduna dönmesiyle birlikte yapım şirketleri televizyon kanalları tarafından sipariş edilen yeni sezon dizilerine ağırlık verdi. Eylül ayının da yaklaşmasıyla bir an önce sete çıkmak isteyen yapım şirketleri yeni dizilerin cast çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Sezonda pek çok yeni dizinin seyirciyle buluşacağı düşünüldüğünde oyuncular kendilerine teklif edilen projeleri değerlendirmekte zorlanıyor ve karar alma süreci uzuyor. Son olarak Blutv’de yayınlanan Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisinde bir savcıya hayat veren ünlü oyuncu devrim Yakut’da yeni sezonda içinde yer alacağı projeyle son görüşmelerini yaptı ve dizinin yapım şirketiyle anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu yeni sezon döneminin iddialı dizilerinden olan ve Medyapım tarafından hazırlanan Fox Tv’nin yeni dizisi Kirli Sepeti ile el sıkıştı.

Aydan Şener yerine Devrim Yakut

Üç sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Camdaki Kız dizisinde başarılı bir dönem geçiren ve canlandırdığı karakteri hakkıyla seyirciye aktaran ünlü oyunculardan Devrim Yakut bu dizinin final yapmasıyla kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Yaz sezonunda Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisinde savcı karakterine hayat veren oyuncu yeni sezonda yer alacağı projeyi ve kanalı belirledi. Medyapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in yer aldığı yeni dizilerden Kirli Sepeti ile anlaşmaya varan oyuncunun canlandıracağı karakterin daha önce Aydan Şener’e teklif edilen Canan karakteri olduğu öğrenildi. Çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak dizinin sezonun en çarpıcı yapımlarından biri olduğu konuşuluyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Serkay Tütüncü ve Ayça Bingöl başrol oynuyor.

Kirli Sepeti oyuncu kadrosu

Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve Medyapım tarafından hazırlanan yeni dizilerden Kirli Sepeti’nin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Merve Girgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Serkay Tütüncü, Ayça Bingöl, Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Bestemsu Özdemir, Ceren Moray, Devrim Yakut, Deniz Sarıkaş ve Billur Melis Koç gibi isimler yer alıyor.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar