Doktor Sadık Ahmet filmine sürpriz isim

Doktor Sadık Ahmet filmine sürpriz isim
Bu senenin en dikkat çeken yapımlarından olan ve yakında sete çıkması beklenen Doktor Sadık Ahmet filminin kadrosuna usta isim Erkan Can’da katıldı.

Ünlü oyunculardan kurulu kadrosuyla yeni sezonda sinema salonlarının en iddialı yapımlarının başında yer alan Dram ve biyografi türündeki sinema filmi Doktor Sadık Ahmet’in cast çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna birbirinden ünlü isimleri katmayı başaran film yeni bir ünlü ve usta ismi daha kadrosuna kattı. Başrolünde Doktor sadık Ahmet karakteri olarak Turgay Aydın’ın yer alacağı filmin kadrosuna son olarak başarılı oyunculardan cemal Toktaş konuk oyuncu olarak katılmıştı. Filmin kadrosuna şimdi de yine dizi ve filmlerin başarılı ve usta isimlerinden biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Erkan Can katıldı. Başarılı ve usta ismin filmde Doktor Sadık Ahmet’in kayınpederi Ali Molla karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Erkan Can Doktor Sadık Ahmet filminde

Senaryosu Mert Dikmen tarafından kaleme alınan ve yakında çekimlere başlayacak olan sinema filmi Doktor Sadık Ahmet çalışmalarını sürdürüyor. Yönetmen koltuğunda hakan Yonat’ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosu adeta ünlüler geçidine dönmüş durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin kadrosuna şimdi de Ali Molla karakteri olarak başarılı oyuncu Erkan can dahil oldu. Bugüne kadar pek çok sinema filminde ve dizide rol alan oyuncunun Doktor Sadık Ahmet Filminde ana karakter Sadık Ahmet’in kayınpederi rolünde olacağı öğrenildi. Çok yakında sete çıkacak olan film duygusal senaryosuyla dikkatleri çekiyor. Doktor sadık Ahmet’in Batı Trakya Türklerinin haklı mücadelesi için verdiği çaba ve bu uğurda yaşadıklarının konu alınacağı film sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Doktor Sadık Ahmet filmi oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın yer aldığı ve senaryosunu Mert Dikmen’in kaleme aldığı Doktor Sadık Ahmet Filmi bu senenin en çarpıcı sinema filmlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Filmin castında birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Filmde yer alan oyuncular arasında, Turgay Aydın (Doktor Sadık Ahmet), Ozan Akbaba (Ali), Uğur Yücel, Erdal Beşikçioğlu, Taner Rumeli, Renan Bilek, İlker Aksum, Burak Satıbol, Suzan Kardeş, Erkan Can ve Cemal Toktaş yer alıyor. Filmin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması ev ortalama 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar