Diriliş Ertuğrul'un sezon finali belli oldu

Diriliş Ertuğrul'un sezon finali belli oldu
TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un sezon finalinin tarihi belli oldu. Yaz ayının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yapacak. Bunların başında da sevilen dizi Diriliş Ertuğrul geliyor.

TRT 1 ekranlarının tam üç sezondur soluksuz bir şekilde izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı dizi yoğun çalışma temposuna ara vermeye hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul hayranları bu habere üzelecek olsa da dizinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman sezon finali yapacak? Büyük bir ilgi ile izlenen Diriliş Ertuğrul'un son sezon finalinde neler olacak? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul sezon finali yapıyor

Tekden Film'in yapımcılığı üstlendiği reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul kısa bir ara vermeye hazırlanıyor. Yaz tatiline girecek olan dizi 91. bölüm ile sezon finali yapacak. Sezon finali 14 Haziran 2017 Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak. Sezon finalini canlı izlemek için canlitv.com'u ziyaret edin. Hatta bu adresten TRT 1 canlı izle'den ulaşın. Sezon finali ile veda edecek olan dizinin yeni sezonda bomba gibi geleceği belirtildi. Yoğun ilgiden dolayı dördüncü sezona uzatılan dizinin yeni sezonunda köklü değişikiliklerin yapılacağı da ifade edildi. Dizinin adı Diriliş Ertuğrul değil Diriliş Osman olacak. Ertuğrul'dan sonraki zamanı anlatacağı açıklandı.

29-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar